Christopher Nolans storfilm Tenet indeholder gigantisk actionscene i Danmark

Robert Pattinson afslører nye detaljer om den ventede thriller
Billede
(© Warner Bros.)

Christopher Nolans kommende spion-thriller Tenet er omgivet af mystik, og ingen ved præcis, hvilken vej handlingen vil gå - selv skuespillerne er i tvivl.

Men én ting er dog sikkert. Der venter en actionfilm uden lige!

En af hovedrolleindehaverne Robert Pattinson har i et nyt interview for GQ afsløret nye detaljer om filmen - og her fortæller han bl.a. om optagelserne i Danmark, der foregik i september 2019.

Christopher Nolan og holdet på omkring 500 mennesker rejste nemlig rundt i syv forskellige lande i hele verden, bestående af Danmark, Estland, Indien, Italien, Norge, USA og i England. Alle med en omfangsrig actionopsætning, fortæller Pattinson:

- Det her ting er så sinddsygt. Og i hvert land er der en enorm actionscene, der ville være klimakset i en normal film. I hvert eneste land.

Så ikke nok med, at Danmark vil lægge land til én gigantisk actionscene, så lyder det til, at vi også kan forvente at blive blæst bagover af en film med mindst syv klimakser?!

Men inden du blive helt forpustet, så kunne Pattinson i samme interview afkræfte et rygte, som ellers har spredt sig på nettet. Nemlig at 'Tenet' skulle indeholde tidsrejser:

- Han [Pattinsons karakter] er ikke en tidsrejsende. Der er faktisk ingen tidsrejser. Det er, den eneste ting, jeg er blevet godkendt til at sige.

Men hvis vi kender Christopher Nolan ret, så venter der nok stadig et tid-twist. Hvilket, det må tiden vise...

Tenet får premiere 16. juli.