Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020?

Afstemning: Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020?

Genåbning og mange film er i vente - stem på din favorit

Stem op!
75
Stem ned!
0
(reset)

Biografturene er blevet sat på pause, men nu er biograferne snart klar til at levere flere fantastiske og underholdende film fra juni.

2020 har film for enhver smag og aldersgrupper, så alle kan få sig en god tur i biografens røde sæder. Den sidste halvdel af filmåret byder bl.a. på fortsættelser til store franchises, spritnye superheltefilm, uhyggelige gysere og skønne familiefilm.

Men hvilke film glæder du dig allermest til? Du kan stemme på den herunder - og skulle det være en anden titel, så skriv det gerne i kommentarfeltet.

Listen er opsat i alfabetisk rækkefølge, og du kan kun vælge én film.

Hvilken film glæder du dig mest til at se i 2020, når biograferne åbner igen?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere. Jeg havde besluttet at jeg skulle ind og se Klovn 3, og til april, No Time to Die, men så lukkede det hele ned. Nu begynder det heldigvis at lysne igen, og den jeg glæder mig mest til er Tenet. Jeg er vild med Nolans film, fordi de næsten altid er ret unikke, og man ved aldrig helt hvad de handler om på forhånd. Til forskel fra mange andre film, som ofte afslører alt for meget i traileren. Dukker Wonder Woman overraskende op i filmen, lad os vise det i traileren. Er ham hovedpersonens bedste ven i virkeligheden skurken, lad os vise det i traileren. Vi skulle jo nødigt overraske folk når de ser filmen.

PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

Jen Headuser/1439276

Det er Nolan, forhelvede. Ja tak!

Petrescu

Der er fine, spændende film på listen, men den film, som jeg glæder mig mest til at se i biografen, er... "The Empire Strikes Back." Star Wars er som skabt til det store lærred.

Jonas

Jeg ved godt, at Tenet også får premiere i år, men det er nødt til at være No Time to Die! Jeg håber inderligt, den ikke bliver udskudt yderligere.

Casper

Ser frem til alle superhelte film, men ser specielt frem til Free Guy - Spændt på at se hvad Ryan Reynold kan byde på med denne NPC videogame film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

1 time siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

2 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden