Cookie- og Privatlivspolitik
8 af de vildeste, skøreste og mest bizarre ting Shia LaBeouf har gjort

8 af de vildeste, skøreste og mest bizarre ting Shia LaBeouf har gjort

Fra en papirspose over hovedet til bizarre tweets

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Der ingen tvivl om, at skuespiller og kunstner Shia LaBeouf har haft en turbulent karriere. Den har bl.a. indebåret sin del af både slagsmål, anholdelser og misbrug - men også sin del af interessante og ret underlige kunstprojekter.

Nu er Shia Labouf biografaktuel i road trip-dramaet The Peanut Butter Falcon, som handler om den 22-årige Zak, der er født med Downs Syndrom og drømmer om at blive professionel wrestler.

Zak stikker derfor af fra sin institution og møder nu Tyler (Shia LaBeouf), der er på flugt fra skumle typer. Modvilligt tager han Zak under sine vinger, og sammen drager de ud på en livsændrende rejse.

Køb dine billetter til ’The Peanut Butter Falcon’ herunder:


Vi kigger i den forbindelse på en håndfuld af bl.a. de vildeste, skøreste og mest fjollede kunstprojekter og happenings, som Shia LaBeouf har udført.En papirspose over hovedet (den 10. februar 2014)
Til premieren på Lars von Triers Nymphomaniac på filmfestivalen i Berlin havde LaBouef ganske vist et stilrent suit på. Noget mindre normalt var hans hovedbeklædning, der nemlig bestod af en brun papirspose med huller til øjnene og påskriften “I am not famous anymore”.
 
En undskyldende LaBoeuf (den 11.-16. februar 2014)
I 2014 udførte LaBoeuf sin performance #IAMSORRY på et galleri i Los Angeles. Her skulle besøgende efter sigende vælge mellem bl.a. en pisk, en flaske Jack Daniels eller en skål med Twitter-kommentarer om LaBeouef. Herefter blev publikum ledt ind til LaBoeuef, som sad ved et bord med ovenstående papirspose over hovedet for med mellemrum at tage den af og græde lavmælt.

Kunstnerisk maraton i Amsterdam (den 25. september 2014)
Iført fuldskæg, lilla spandex-leggings og en grøn vest løb LaBeouf 144 gange rundt om museet Stedelijk i Amsterdam. Han forblev tavs hele vejen, men ifølge museets programplanlægger Hendrik Folkerts spejlede denne performance en 12 timer lang konference, som blev afholdt på museet. Ja, hvorfor ikke?
 
LaBoeuf ser alle sine film (den 10. november 2014)
Skuespilleren ser alle de film, han har været med i en non-stop-visning i en biograf, mens hans reaktioner samtidig blev liv-streamet. Dette affødte sin del af memes med hans mange ansigtsudtryk. Han kaldte denne filmmaraton for #ALLMYMOVIES.


Ring til LaBouef (den 10. december 2015)
I kunstprojektet #TOUCHMYSOUL blev folk opfordret til at ringe til LaBouef for at tale med skuespilleren om hvad som helst. Noget af en mulighed for fans af Transformers-stjernen.

GPS-møde med LaBouef (maj-juni 2016)
Under titlen #TAKEMEANYWHERE tweetede LaBouef sine GPS-koordinator for herved at opfordre folk til at komme og møde ham for at tage ham og hans to kollegaer, Rönkkö og Turner, med til forskellige aktiviteter. Bl.a. tog fans ham med til frokost på en bar i Colorado.

LaBeouef og Jadens protest mod Trump (den 21. januar 2017)
Sammen med Will Smiths søn Jaden Smith satte LaBouef et fire år langt kunstprojekt i søen som en protest imod USA's præsident Donald Trump. Her blev folk bedt om at stille sig foran et kamera ved New Yorks Museum of Moving Images og recitere ordene “He will not devide us”, mens det blev streamet online.

Tilfældige tweets i en lind strøm (den 14.-28. februar 2018)
Hver dag i en række dage i februar 2018 tweetede LaBouef tilsyneladende tilfældige udtalelser så som ”I wouldn't dream of letting a surgeon anywhere near my eyes” og ”There are plants in the desert that you won't find anywhere else”. Pænt underligt.

Køb dine billetter til ’The Peanut Butter Falcon’ herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

45 minutter siden
Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

2 dage siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

2 dage siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

3 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

3 dage siden

Aktive debatter