Cookie- og Privatlivspolitik
10 bud på den nye Hercules i den kommende Disney-genindspilning

10 bud på den nye Hercules i den kommende Disney-genindspilning

Vi har samlet fanfavoritterne

Stem op!
67
Stem ned!
0
(reset)

Da Russo-brødrene annoncerede, at de skal være med til at producere Disneys kommende live-action genindspilning af 'Hercules', begyndte fans at caste deres eget drømmehold af skuespillere.  Vi har samlet fanfavoritterne til rollen som Zeus' søn. 

Anthony Russo har udtalt, at den nye Hercules film vil indeholde nogle af klassikerens ikoniske sange, men filmen vil ikke være en tro kopi af den originale. Han ønsker at lave en ny version af 'Hercules', så publikum oplever en ny side af fortællingen, der er inspireret af græsk mytologi. 

Da den nye film bliver anderledes end den originale, er det ikke sikkert, at Hercules karakteren kommer til at ligne tegnefilmsfiguren, hvilket kan komme nogle af kandidaterne nedenfor til gode. 

Hvem synes du bør spille Hercules? - kom med dit bud i kommentarfeltet. 

Stranger Things © 21 Laps Entertainment
Dacre Montgomery
Den 25-årige australier havde en af hovedrollerne i den nye, mislykkede Power Rangers, men det er hans medvirken i 'Stranger Things', som har gjort Montogomery berømt. Hans udtryk og alder vil passe perfekt til Hercules, og med en rolle som denne vil han for alvor kunne slå igennem i filmbranchen. 

Riverdale © CW
KJ Apa
Fans af 'Riverdale' har allerede fået en forsmag på KJ Apa med flammerødt hår. K.J Apa har medvirket i relativt få film- og serier i sin indtil videre korte karriere, men har fået allerede fået mange pigehjerter til at smelte.

Det vil være kæmpe spring for den 22-årige newzelænder, men Disney vil i den grad også kunne drage nytte af KJs store fanskare.

After © Nordisk Film
Hero Fiennes Tiffin
Det ligger i blodet at spille skuespil for den 22-årige brite Hero Fiennes Tiffin. Han er nemlig Ralph og Joseph Fiennes' nevø, og han fik sit store gennembrud i teenagefilmen After.

Han har ligesom K.J Apa opbygget en stor fanbase, der er ivrig efter, at få Hero castet som Hercules. Han kan dog se en anelse for ung ud og har muligvis ikke fysikken til det endnu, men det kan selvfølgelig trænes. 

Vikings © History
Alexander Ludwig
Den canadiske Vikings-stjerne er en af favoritterne til at spille Hercules. Han har bevist, at han kan spille en historisk karakter, og det er for hans rolle som Bjorn, at fans mener, han er det rigtige valg som Hercules. Han har fysikken og udseendet, så han kunne være et godt bud. 

Most dangerous game © CBS television studios
Liam Hemsworth
Både Liam og Chris Hemsworth er blevet fancastet, men ud af de to virker Liam som det mest realistiske bud. Den yngste Hemsworth er mest kendt fra 'The Hunger Games', og Hercules kunne blive hans helt store mainstream hovedrolle.

Bad Neighbours © UIP
Zac Efron
Hollywood-darlingen, der senest spillede seriemorderen Ted Bundy i 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile', vil skulle påtage sig en noget anderledes rolle i den her film.

Han blev berømt som Disney-stjerne i 'High School Musical', så han en del af Musse-familien. Siden da har han spillet en masse forskellige roller fra festende universitetsstuderende til seriemorder, så han har bevist, at han kan lidt af hvert. 

 Creed © Warner Bros
Michael B. Jordan
Black Panther-stjernen er også blandt favoritterne, og noget tyder på, at det er et godt bud. Jordan har, ligesom mange af  de andre, fysikken til det. Derudover er han en anerkendt skuespiller, der sagtens kan give Hercules noget dybde.

Rollen vil være noget helt andet end hans hans tidligere arbejde, der mest består af roller i actionfilm, men det vil muligvis være en god forandring for skuespilleren.

Divergent © Nordisk Film
Theo James
Theo James er til den lidt 'ældre' side i forhold til at spille Hercules, men det udelukker ham ikke. Divergent-stjernen har ligesom Jordan også primært medvirket i action-film, så denne film kunne åbne helt nye døre for ham. Han har looket og skuespillerevnerne til at påtage sig den store rolle. Derudover har han græske rødder.

Outlander © Sony Pictures
Sam Heughan
Listens umiddelbare alderspræsident er den 40-årige Sam Heughan. Godt nok har han alderen imod sig, når det kommer til at spille Hercules, men til gengæld har han en kæmpe fanskare, der bakker op om castingen.

Outlander-skuespilleren er en af tidens store tv-serie-stjerner, og han er ligeledes blandt favoritterne til at spille den kommende James Bond

Paul Bullion
Paul Bullion
Den ret ukendte Peaky Blinders- skuespiller er den perfekte Hercules ... i hvert fald hvis du spørger ham selv. Han har nemlig delt sin interesse i at spille Hercules på sin Twitter. 

Han er da også den skuespiller på listen, der naturligt passer den fysiske beskrivelsen af Hercules mest. Hvis han får rollen, kunne det blive hans helt store gennembrud. Der vides ikke meget om skuespilleren, heller ikke hans alder, men han virker til at være til den ældre side i forhold til karakteren.

'Hercules' har ikke en fastlagt premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

0 sek. siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

2 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

9 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter