Cookie- og Privatlivspolitik
Venom 2 får faretruende blodig titel

Venom 2 får faretruende blodig titel

Men filmen udskydes næsten et helt år

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

I post-credit-scenen fra den populære Venom fik vi introduceret Cletus Kasady, som bliver den ikoniske modstander Carnage (på dansk: Splatter).

Den officelle titel til den kommende efterfølger lover meget mere Carnage, den har nemlig fået titlen Venom: Let There Be Carnage.

I samme ombæring rykker superskurkefilmen dog premieredato. Næsten et helt år mere skal vi vente på 'Venom 2', der skulle have ramt biograferne til oktober i år, men nu først lander 25. juni 2021*.

Tom Hardy er tilbage i hovedrollen som Eddie Brock, der efter at være kommet i berøring med en udenjordisk parasit bliver til Venom. Ligesom at Michelle Williams også igen vil spille (eks)kæresten, Anne Weying.

Woody Harrelson indtager rollen som fjenden Carnage, mens Naomie Harris er hyret til at spille Marvel-skurken og Carnages elskerinde Shriek.

Spider-Man-spinoff filmen bliver denne gang instrueret af Andy Serkis. Handlingen er dog stadig hemmeligholdt, men vi kan vist godt antage, at der venter blodbad og galskab!

Før 'Venom 2' får en anden karakter fra Spider-Man universet sin egen film, Morbius med Jared Leto i hovedrollen - med premiere 18. marts 2021.

Venom 2: Let There Be Carnage får premiere 25. juni 2021.*

 

*Det er den amerikanske premieredato. Den danske dato kan variere lidt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Ligesom coronavirussen har skubbet hele MCU, så måtte det uundgåeligt også ske for SUMC. Super fed titel, og Carnage er en fanfavorit som jeg glæder mig til at se. Han bliver uden tvivl federe end Riot.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.