Cookie- og Privatlivspolitik
Tom Holland giver Oscar-værdig præstation som bankrøver

Tom Holland giver Oscar-værdig præstation som bankrøver

Russo-brødrene roser Spider-Man-skuespilleren for ny film

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

Spider-Man-kostumet er blevet skiftet ud med karseklip og pistol for den unge stjerne Tom Holland, der springer ud som bankrøver i filmen 'Cherry'. En rolle, der bør lande ham en Oscar-nominering, hvis det står til filmens ene instruktør.

'Cherry' er Russo-brødrenes første film efter deres store Marvel-eventyr, og deres nye thriller bevæger sig i den grad væk fra superhelte-genren og deres actionbrag Avengers: Endgame.

Den dystre thriller handler nemlig om militærlægen Nico Walker, der lider af PTSD, og for at kunne finansiere sit stofmisbrug, begynder han at røve banker.

Filmen er baseret på bogen af samme navn af Nico Walker, der er vokset op i Cleveland ligesom Russo-brødrene.

Selvom Tom Holland ikke var det oplagte valg til Nico, havde Joe Russo fuld tiltro til den 23-årige stjerne - og det ser ud til at have båret frugt, hvis man skal tro instruktøren:

- Jeg synes, han er fuldstændig exceptionel i filmen. Det er en Oscar-værdig præstation. Han gav alt både fysisk og psykisk.

- Det er en svær rolle, og jeg synes, at han er helt fantastisk. Man kan ikke tage øjnene væk fra skærmen, når han er på ... Jeg er fuldstændig lamslået af hans præstation i filmen, udtaler Russo-broren til Collider.

Tom Holland er en tralv herre. Udover den planlagt 'Cherry', der endnu ikke har en premieredato, står han også til at skulle medvirke i Spider-Man 3, spilfilmatiseringen Uncharted og dramaet 'The Devil All The Time' samt sci-fi-filmen Chaos Walking med danske Mads Mikkelsen.

’Cherry’ afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 uge siden

Aktive debatter