Cookie- og Privatlivspolitik
Timothée Chalamet og Armie Hammer vender tilbage i Call Me By Your Name 2

Timothée Chalamet og Armie Hammer vender tilbage i Call Me By Your Name 2

Instruktøren holder også møder med "berømt manuskriptforfatter"

Stem op!
36
Stem ned!
0
(reset)

Kærlighedshistorien Call Me By Your Name om den 17-årige italienske fyr Elio og hans fars praktikant Oliver tog verden med storm, og gjorde den unge skuespiller Timothée Chalamet øjeblikkelig berømt - og indbragte ham en Oscar-nominering.

Det har længe været annonceret, at en fortsættelse er på vej inspireret af Andre Acimans egen efterfølger, 'Find Me', fra 2019. Men vi har ikke før nu været sikre på, at castet ville vende tilbage.

Nu har filmens instruktør Luca Guadagnino i midlertidigt udtalt til et italiensk nyhedsmedie, at Timothée Chalamet og Armie Hammer vender tilbage i rollerne som Elio og Oliver. 

Find Me-bogen foregår 10 år efter vi forlod handlingen, hvilket betyder, at vi nu er i 1993. Hvis filmen kommer til at blive baseret på bogen, så er handlingen således: Oliver er blevet familiefar og lever i New England, hvor han arbejder som professor. Elio bor i Firenze og arbejder som klassisk pianist. Han beslutter sig for at tage til Paris, hvor han indleder en livsændrende affære. Filmen kommer også til at følge Elios far Samuel (Michael Stuhlbarg vender også tilbage).

Det har tidligere været afsløret, at Guadagnino har udset Dakota Johnson til rollen som Olivers hustru.

Der er dog usikkerhed om, hvorvidt Guadagnino vælger at basere filmen på hele bogen eller deler handlingen op i flere film. Han arbejder dog tæt sammen med bogens forfatter, så det kan forventes, at dele af bogen bliver filmatiseret. 

Vi har længe vidst, at James Ivory, som forfattede manuskriptet til den første film - og fik en Oscar for det - ikke ville vende tilbage. Og på den front er der også godt nyt.

Instruktør Guadagnino afslørede nemlig også i sit interview, at han før Coronavirussen brød ud, havde været i USA for at snakke med en "berømt manuskriptforfatter" om udarbejdelsen af manuskriptet, men han måtte desværre sætte processen på pause grundet situationen pt.

’Call Me By Your Name 2: Find Me’ har endnu ingen premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

16 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter