Cookie- og Privatlivspolitik
"Le Mans '66 har alt der skal til - Bale og Damon funkler"

"Le Mans '66 har alt der skal til - Bale og Damon funkler"

Den Oscar-vindende sportsfilm kan nu ses på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Christian Bale og Matt Damon er i førersædet i den hæsblæsende actionfilm om Le Mans-løbet i 1966, hvor bilfabrikanterne Ford Motors og Ferrari gav hinanden kamp til stregen.

I Le Mans ’66 har Ford besluttet sig for at gøre det næsten umulige – nemlig af udvikle en racerbil, der kan slå Ferrari og vinde det berømte Le Mans-løb i Frankrig - og det kræver et helt særligt makkerpar!

'Le Mans '66' kan købes eller lejes på Bockbuster.dk

Filmen blev en del af i Oscar-ræset 2020, hvor den vandt hele 2 statuetter for bedste lydredigering og bedste klipning samt var nomineret til Årets bedste film.

Bale og Damon er det sikre makkerpar, når det gælder om både at vinde et ræs og publikums hjerter. ’Le Mans '66’ handler ikke blot om et racerløb, men også om drømme og det hårde arbejdet, som det kræver for at nå til tops.

Flere af kino.dks brugere har udtrykt deres begejstring for filmen, og du kan læse et udvalg af deres kommentarer herunder:

★★★★★★
- Bale og Damon - funkler. Denne film har alt der skal til - hverken mere eller mindre. Man behøver ikke være bilnørd for at se den... det er en ekstremt velfortalt historie (Pia)

★★★★★★
- Denne film kan helt klart anbefales. Matt Damon og Christian Bale spiller storslået i filmen. Filmen har alt, hvad en film skal indebære: den er spændende, den har en vildt god historie med endda flere overraskelser, og rollerne bliver spillet så godt. Jeg mener det, når jeg siger, at filmen er meget mere end bare Ford vs Ferrari! (August)

★★★★★
- Havde svært ved at sidde stille i sædet, var med i alle svingende, holdt vejret, jublede og græd. Wow, det er lang tid siden, at jeg har nydt en film så meget ... Tak for en fantastisk film, måske den bedste jeg har set i 2019 "...". (Birgitte P)

’Le Mans ’66’ kan købes og lejes på Blockbuster.dk. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

16 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter