Cookie- og Privatlivspolitik
Efter Endgame: Her er alle de kommende biograffilm med Avengers-skuespillerne

Efter Endgame: Her er alle de kommende biograffilm med Avengers-skuespillerne

En æra er slut og Avengers-holdet er snart klar i nye biograffilm

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Avengers: Endgame har lige kunne fejre sit 1-års jubilæum. Vi har allerede markeret begivenheden med en rangering af alle 23 MCU-film, kåret de 10 bedste Marvel-skurke, oplistet de 11 kommende MCU-film, og i dag ser vi også fremad.

Vi lister nemlig alle de kommende biograffilm med Avengers-stjernerne - efter den første del af Marvel-æren er slut - og vi skal både forbi action, gys, animation og musicals.

Listen indeholder et overblik over de største kommende biograffilm, som de enkelte skuespillere står til at medvirke i. Der forekommer få spoilers fra 'Endgame'.

Avengers Endgame © Marvel

Robert Downey Jr (Iron Man)

Efter tiden i jerndragten har Downey Jr. allerede spillet titelrollen i Dolittle, der fik premiere tidligere i år. Men flere projekter er på vej med den populære skuespiller:

-Black Widow
Robert Downey Jr. er ikke helt færdig med Marvel-universet endnu. Iron Man er nemlig annonceret til at dukke op i 'Black Widow'.

Plottet foregår mellem Captain America: Civil War og Avengers: Infinity War og således er Tony Stark (spoiler) stadig i live. Det vides dog ikke om hans optræden blot vil være en cameo.
’Black Widow’ har dansk biografpremiere d. 5. november 2020.

- Sherlock Holmes 3
Ti år efter premieren på 'Sherlock Holmes: Skyggespillet' vender Robert Downey Jr. og Jude Law tilbage som Sherlock Holmes og Dr. Watson.

Der vides ikke meget om filmen endnu, udover at Guy Ritchie giver instruktørstafetten videre til Dexter Fletcher.
’Sherlock Holmes 3’ har dansk biografpremiere d. 21. december 2021.

-Pinocchio
Robert Downey Jr. har været tilknyttet Warner Bros. nye filmatisering af Pinocchio, der vil have mere fokus på trædrengens skaber Gepetto.

Rollen som Gepetto skulle angiveligt spilles af Downey Jr, men projektet har været sat på pause i flere år, så det vides endnu ikke, hvornår produktionen går i gang. Ron Howard har været tilknyttet som instruktør.
'Pinocchio' har ingen aktuel premieredato. 

Avengers © Marvel

Chris Evans (Captain America)

Efter sin afsked med Captain America har Evans spillet med i den Oscar-nominerede krimi Knives Out, og han ser ud til at fortsætte i flere genrefilm:

Little Shop of Horrors
Gyser-komedien fra 1960, fik et musical remake i 1986, og nu er et nyt på vej. Chris Evans, Avengers-kollegaen Scarlett Johansson og Taron Egerton rygtes til at medvirke.

Filmen handler om en eksotisk plante i en blomsterbutik, der overtaler butikkens praktikant Seymour til at gøre grusomme ting for at sikre, at planten gror.

Chris Evans skal, hvis rygterne taler sandt, spiller rollen som tandlægen Orin Scrivello. Evans har tidligere udtrykt interesse i at spille rollen, men intet er officielt endnu.
’Little Shop of Horrors’ afventer premieredato.

- Bermuda Triangle
Doctor Strange-instruktøren er på vej med en ny action-film om den mytiske Bermunda-trekant, der ligger mellem Florida, Bermuda og Puerto Rico, og Chris Evans er udset til hovedrollen.
’Bermuda Triangle’ afventer premieredato.

Avengers Endgame © Marvel

Chris Hemsworth (Thor)

Hemsworth er ikke ude af MCU endnu, men den aktive actionstjerne har allerede haft hovedrollerne i Men in Black: International og Netflix-filmen 'Extraction', siden 'Endgame' ramte biograferne for et år siden. Men mere er på vej:

-Thor 4: Love and Thunder
Chris Hemsworth er tilbage i den fjerde MCU-film om tordenguden. Natalie Portman gør ham igen selskab - denne gang som en kvindelig udgave af Thor. Ragnarok-instruktøren Taika Waititi styrer igen slagets gang bag kameraet.
'Thor 4: Love and Thunder' har dansk biografpremiere d. 11. februar 2022.

-Down Under Cover
Hemsworth bliver politi-makker med komikeren Tiffany Haddish, og de går undercover for at finde ud af, hvem der har røvet en række casinoer. Alt tyder på, at gerningsmændene er en gruppe australske strippere.
’Down Under Cover’ afventer premieredato.

Avengers Endgame © Marvel

Tom Holland (Spider-Man)

Spider-Man lever i bedste velgående i MCU, og efter 'Endgame' udkom den anden Spider-Man-film 'Far From Home'. Ligesom at Holland både har lagt stemme til 'Dolittle' og Pixar-filmen 'Fremad' - begge med to Avengers-kollegaer. Den 23-årige skuespiller er yderst aktiv:

- Uncharted
Adventurefilmen fortæller forhistorien til det populære videospil ’Uncharted’. Her finder man ud af, hvordan Nathan Drake mødte Sully. Tom Holland spiller rollen som Nathan Drake, og Mark Wahlberg er Victor Sullivan.
’Uncharted’ har dansk biografpremiere d. 7. oktober 2021.

-Spider-Man 3
For tredje gang spilles Spider-Man af Holland i den kommende film, hvor Jon Watts fortsætter som instruktør.
’Spider-Man 3’ får dansk biografpremiere d. 5. november 2021.

-Chaos Walking
Holland og Star Wars-skuespillerinden Daisy Ridley kæmper for at overleve i en dystopisk verden uden kvinder, hvor befolkningen kan læse hinandens tanker. Filmen er baseret på bogserien ved samme navn af Patrick Ness og har også danske Mads Mikkelsen på rollelisten.
’Chaos Walking’ afventer premieredato.

-Cherry
'Cherry' lyder som Tom Holland hidtil mest dystre film, hvor han i rollen som militærlægen Nico Walker lider af PTSD. For at kunne finansiere sit stofmisbrug vælger han at røve banker. Filmen instrueres af Endgame-instruktørene Joe og Anthony Russo, der har udtalt, at Hollands præstation er Oscar-værdig.
’Cherry’ afventer premieredato.

Avengers Endgame © Marvel

Scarlett Johansson (Black Widow)

Den 35-årige skuespillerinde har i den grad været aktiv efter 'Endgame', hvor hun bl.a. har høstet to Oscar-nomineringer for sine roller i hhv. Jojo Rabbit og Netflix-filmen Marriage Story. Og endnu mere er på vej:

-Black Widow
Scarlett Johanssons russiske spion Natasha Romanoff får endelig sin egen solofilm, som Johansson også selv producerer. På rolleslisten finder man bl.a. stortalentet Florence Pugh, David Harbour og Rachel Weisz.
’Black Widow’ har dansk biografpremiere d. 5. November 2020.

-Sing 2
Scarlett Johansson lægger igen stemme til det syngende pindsvin Ash i fortsættelsen til den musikalske animationsfilm 'Sing'.
’Sing 2’ har dansk biografpremiere d. 22. december 2021.

-Little Shop of Horrors
Ligesom sin Avengers-kollega Chris Evans rygtes det, at Scarlett Johansson vil medvirke i remake gyser-komedien. Johansson står til at spille Audrey, en medarbejder i blomsterbutikken, som karakteren Seymour er vild med.
’Little Shop of Horrors’ afventer premieredato.

Avengers Endgame © Marvel

Brie Larson (Captain Marvel)

Den Oscar-vindende skuespillerinde har siden 'Endgame' medvirket i retssals-thrilleren Just Mercy og haft en sjov cameo i Netflix-filmen 'Between Two Ferns: The Movie'. I fremtiden venter der mere MCU:

-Captain Marvel 2
Captain Marvel var den første kvindelige superhelte film i MCU. Den blev en stor succes, og en fortsættelse er på vej. Larson vender selvfølgelig tilbage i denne film, der formentlig byder på intergalatisk action.
’Captain Marvel 2’ har dansk biografpremiere d. 7. juli 2022.

Avengers Endgame © Marvel

Mark Ruffalo (Hulk)

Den sympatiske Ruffalo er flere tv-projekter på vej, og medvirkede tidligere i år i dramaet Dark Waters, der desværre ikke fik dansk biografpremiere grundet Coronavirus. Hvornår Hulk vender tilbage i MCU vides ikke, men Ruffalo har en anden film på vej:

- Newsflash
Filmen følger TV-reporteren Walter Cronkite og produceren Don Hewitt den 22. november 1963, hvor de skal rapportere om attentatet på præsidenten John F. Kennedy.

Historien er baseret på virkelige hændelser, og Mark Ruffalo spiller rollen som Don Hewitt. Cronkite spilles af Chris Pine. ’Newsflash’ spåes til at blive en stor Oscar-kandidat.
’Newsflash’ afventer premieredato.

Ant-man © Marvel

Paul Rudd (Ant-Man)

Efter 'Endgame' har Rudd bl.a. spillet overfor sig selv i Netflix-serien 'Living with yourself' og har flere andre tv-serier på vej. En storfilm venter dog også:

-Ghostbusters 3: Afterlife
Den nye Ghostbuster-film er en efterfølger til 80’erne-filmene. Filmen følger en enlig mor, der sammen med sine børn, opdager en forbindelse mellem hendes far og de oprindelige Ghostbusters. Jason Reitman, søn af den oprindelige Ghostbusters-instruktør, skal instruere filmen.
’Ghostbusters 3: Afterlife’ har dansk biografpremiere d. 5. marts 2021.

Doctor Strange © Marvel

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange)

En lille rolle i den Oscar-vindende krigsfilm 1917 er det bl.a. blevet til for den britiske skuespiller. Flere projekter er på vej:

- Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness
Benedict Cumberbatch har støvet kappen af og er klar til fortsættelsen til ’Doctor Strange’ fra 2016. Filmen instrueres af gyser-legenden Sam Raimi, der stod bag den første Spinder-Man trilogi.
’Doctor Strange 2: in the Multiverse of Madness’ har dansk biografpremiere d. 25.marts 2022.

-Prisoner 760
Filmen inspireret af virkelige hændelser følger Mohamedou Ould Slahi, der blev holdt fanget af den amerikanske regering fra 2002 til 2016 uden en fair retssag.

Han blev arresteret baseret på det grundlag, at man troede, at han var en del af Al-Qaeda. Fokusset er på hans retssag, hvor Benedict Cumberbatch spiller militærets anklager Stu Couch.
’Prisoner 760’ afventer premieredato.

Avengers © Marvel

Jeremy Renner (Hawkeye)

Avengers skarpskytte finder i efteråret næste år vej til den lille skærm med sin egen serie på Disney+. Derudover står Renner også til at skulle medvirke i en ny tegneserie-filmatisering:

- Spawn
Filmen 'Spawn' er en ny filmatisering af Todd McFarlanes tegneserie om CIA-agenten Al Simmons, der dør og ender i helvede, hvorefter han forvandles til en dæmonisk skabning.

Jamie Foxx blev castet som Spawn og Jeremy Renner som Twitch Williams i 2018, og siden har der dog været stille om projektet, som McFarlane kæmper for at få finansieret.
'Spawn' afventer premieredato.

Thor © Marvel

Tom Hiddleston (Loki)

Hiddleston er ikke færdig med Loki endnu. En solo-serie om Thors halvbror er nemlig på vej til Disney+, hvor forventes at få premiere i 2021. Derudover har skuespilleren ingen kommende biograffilm på agenden.

Avengers Endgame © Marvel

Don Cheadle (War Machine)

Efter den sidste Avengers-film har Cheadle bl.a. luftet komedie-musklerne i HBO-serien 'Black Monday'. Han har dog flere filmprojekter på vej:

- Space Jam 2
Den populære basketball-komedie ’Space Jam’ fra 1996 får endelig en opfølger. Denne gang er det NBA-stjernen Lebron James, der slår sig sammen med Snurre Snup og resten af den animerede bande. Don Cheadle skal spille skurken.
’Space Jam 2’ får dansk biografpremiere d. 17. juli 2021.

-Kill Switch
To Avengers-stjerner skal medvirke i Steven Soderberghs kommende film. Både Don Cheadle og Sebastian Stan (Winter Soldier) er nemlig alle på rollelisten. Filmen er et krimidrama, der foregår i Detroit i 1950’erne.
’Kill Switch’ afventer premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Hej Trine

18 timer siden
Trine

Vi har lige, hjemme hos os, genset alle Harry Potter filmene under vores dyner i sofaen - selvom det må være 15.

18 timer siden
Apeironuser/283208
Apeironuser/283208

1. Magnolia
2. Pahntom Thread
3. The Master
4. Boogie Nights
5. There Will Be Blood

1 dag siden
Brianuser/114220
Brianuser/114220

Branch hedder Kvist i den danske version af Trolls. Så måske giver det bedre mening at ændre navnet i artiklen?

1 dag siden
Thomas

Og så er der mig, som bare leder efter mine nøgler.

5 dage siden

Aktive debatter