The Batman bliver en Halloween-film

Filmens om Gothams vogter får nu først premiere til oktober
Billede
(© Warner Bros.)

Der har været meget omtale af The Batman - den nye solofilm om Gothams vogter af instruktør Matt Reeves.

Der vides ikke meget om filmens plot endnu, men ud fra den fantastiske rolleliste bestående af Robert Pattinson, Colin Farrell, Zoë Kravitz og Andy Serkis, bliver det et ambitiøst projekt, og følger superheltens unge år.

’The Batman’s premieredato var den 24. juni 2021, men nu er den blevet rykket til 1. oktober 2021. Filmen udskydes altså med et par måneder på grund af Coronavirussen og dens ændring af Warner Bros. premierekalender.

Produktionen af ’The Batman’ blev sat på pause, da Coronavirussen lukkede alle filmsets ned, og derfor bliver den senere færdig end forventet.

Filmen kommer altså til at lande i oktober op til Halloween - og det er måske meget passende nu, da filmen antages at hente noget af sin inspiration fra den populære Batman-tegneserie 'Batman: The Long Halloween' (på dansk 'Batman: Hjemsøgte Nætter).

Samtidig sker der også en rokade bl.a. de andre kommende DC-superheltefilm, således får Shazam! 2 nu premiere 4. november 2022, mens den længe ventede solofilm om The Flash skulle udkomme 3. juni 2022. 

Hvis du vil vide mere om den kommende Batman-film kan du læse alt vi ved om 'The Batman'.