Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Jurassic World 3

Alt vi ved om Jurassic World 3

Skuespillere, titlen, holdet bag og handling

Stem op!
37
Stem ned!
0
(reset)

Denne artikel blev første gang publiceret i november 2019.

Jurassic World 3 er en af næste års mest ventede film. Meget er stadig i det uvisse, men her er alt, vi ved om den næste kæmpeøgle-film i rækken.

Universal Pictures
Holdet bag
Steven Spielberg vender tilbage til universet, som han i sin tid startede med de to første film i den oprindelige Jurassic Park-trilogi. Denne gang bliver det dog i rollen som producer og ikke instruktør.

Instruktøren er derimod Colin Trevorrow, der også har skrevet de to andre Jurassic World-film, og instrueret den første fra 2015.

Manuskriptet til 'Jurassic World 3' laver Trevorrow i samarbejde med den nyankomne Pacific Rim: Uprising-manus-skribent Emily Carmichael samt den tilbagevendende forfatter Derek Connolly (Kong: Skull Island).

Universal Pictures 
Skuespillerne
Det er officielt, at de tre originale hovedroller fra Jurassic Park vender tilbage i 'Jurassic World 3'. Man kan altså se frem til et glædeligt gensyn med Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, der genforenes på det store lærred for første gang i 26 år.

Selvfølgelig indtages de to hovedroller atter af Chris Pratt som den ultimative dino-hvisker Owen Grady i selskab med Bryce Dallas Howard som Claire Dearing.

Det er desuden blevet offentliggjort, at DeWanda Wise kommer til at spille en central rolle, men hvem vides endnu ikke. Skuespillerinden er primært kendt for Spike Lees Netflix-serie 'She's Gotta Have It'.

Rollelisten byder derudover på navne som Mamoudou Athie samt gensyn med BD Wong og Isabella Sermon.

Universal Pictures
Handlingen
Plottet er endnu ukendt, men det er alligevel muligt at få en lille forsmag med den nye 8-minutter lange kortfilm 'Battle at Big Rock', der er offentligt tilgængelig på internettet. Se Battle at Big Rock her.

Efter Jurassic World 2: Fallen Kingdom er dinosaurerne nu ikke længere afgrænset til øen Isla Nublar og lever i stedet blandt mennesker. 'Battle at Big Rock' udspiller sig et år efter slutningen på den sidste film, og instruktør Colin Trevorrows pointe var netop at vise en tilfældig hændelse forårsaget af de løsslupne fortidsøgler.

Det er altså sandsynligt, at 'Jurassic World 3' kommer til at have lignende scener, hvor helt nye problemer i forhold til sameksistensen mellem mennesker og dinosaurer skal tackles.

Trevorrow har desuden udtalt, at filmen mere bliver en 'Jurassic Park 6', der skal binde serien sammen med den oprindelige Jurassic Park-trilogi, bl.a. med tilbagebringelsen af de originale skuespillere. Han har også kaldt den en "science-thriller". 

Chris Pratt har udtalt af filmen kommer til at føles som 'Avengers: Endgame', da den bringer de gamle karakterer sammen med de nye i én episk fortælling.

Jurassic World 3 © Universal Pictures
Titlen
Colin Trevorrow afslørede den kommende films titel på sin Twitter via ete billede. Titlen blev "Jurassic World: Dominion", en kort og præcis titel, der varsler dinosauernes herredømme. Billedet blev postet i anledningen af den første dag på optagelserne i februar 2020.

Optagelserne
Optagelserne på 'Jurassic world 3: Dominion' startede i februar, men nu blev det hele sat på pause i marts grundet Coronavirussen. Der er ikke blevet offentliggjort hvorvidt, det har en betydning for premieredatoen. 

Jurassic World 3 forventes at få dansk premiere den 10. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 uge siden

Aktive debatter