Cookie- og Privatlivspolitik
5 film-podcasts du kan lytte til i din påske

5 film-podcasts du kan lytte til i din påske

Jane Austen, Jim Carrey, Stephen King, Pumba og 1995

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk filmpodcast er klar med underholdning til din hjemmekarantæne.

I vores podcast nørder vi film - i alle størrelser, former, genrer og perioder, og derfor har vi også noget til enhver smag. Så frem med høretelefonerne - og tryk play!

Herunder præsenterer vi 5 af vores episoder - og skulle det ikke være nok, så kan du finde hele 45 af slags på enten Spotifyi Apple podcasthos Libsyn, på Podimo (søg på ’kino.dk filmpodcast’), eller hvorend du lytter til dine podcasts.


Podcast #45 - Oh Mr. Darcy! Derfor elsker vi Jane Austens filmunivers

Den står på hed romantik, ægte kærlighed, store følelser og smækre Mr. Darcy i episode #45, der dykker ned i den evigt aktuelle forfatter Jane Austens fortryllende filmatiseringer.

I selskab med TV2-anmelder og Jane Austen-fan, Ann Lind Andersen, diskuteres der vidt forskellige titler som Stolthed og fordom, Clueless og Bridget Jones's Diary - som dog alle har det tilfælles, at de er fyldt med humor og kærlighed.Podcast #43: De 5 bedste film med verdens sjoveste Jim Carrey

Har du brug at skraldgrine? Så er vores podcast om den geniale og gale Jim Carrey et rigtig godt bud.

Vi hylder nemlig den levende legende i podcast #43, hvor vi sætter fokus på manden med gummiansigtet - og giver vores top 5 over de bedste Jim Carrey-film fra hans stærke CV med titler fra Ace Ventura og The Mask til Man on the Moon.Podcast #41: Vores absolutte favoritfilm fra 1995

En række storværker kan fejre sit 25-års jubilæum i 2020 - og netop det er omdrejningspunktet i podcast #41, hvor vi nørder det imponerende filmudvalg, der ramte biograferne i 1995 - og peger på vores favoritfilm.

Lyt med, når vi diskuterer titler som Se7en, The Usual Suspects, Braveheart, Apollo 13 ogHeat.Podcast #32: Den store podcast om gysets mester Stephen King

I vores næsten 3 timer lange podcast om Stephen King, dykker vi ned i mandens imponerende bagkatalog af bøger og filmatiseringer og undersøger spørgsmålene: Hvad gør King til gysets mester? Og hvorfor er han så unik?

Undervejs har vi både besøg af en dansk King-ekspert og har eksklusive interviews med filmfolk, der har arbejdet med forfatteren (herunder danske Nicolaj Arcel), mens vi til sidst afslører vores top 3 over King-film med titler som It, The Shining og En verden udenfor i spil.


Podcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

I denne udgave af kino.dks filmpodcast har vi besøg af dubbing-legenden Lars Thiesgaard, der er den danske stemme bag Pumba, Scooby-Doo, Jokeren, Grisling, Yoda og mange andre tegnefilmsfigurer.

Lars fortæller om karrieren, besvarer lytterspørgsmål og sidst, men ikke mindst, giver han eksempler på flere af sine ikoniske stemmer.

Find flere podcasts her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

1 dag siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

6 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter