Cookie- og Privatlivspolitik
5 film-podcasts du kan lytte til i din påske

5 film-podcasts du kan lytte til i din påske

Jane Austen, Jim Carrey, Stephen King, Pumba og 1995

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Kino.dk filmpodcast er klar med underholdning til din hjemmekarantæne.

I vores podcast nørder vi film - i alle størrelser, former, genrer og perioder, og derfor har vi også noget til enhver smag. Så frem med høretelefonerne - og tryk play!

Herunder præsenterer vi 5 af vores episoder - og skulle det ikke være nok, så kan du finde hele 45 af slags på enten Spotifyi Apple podcasthos Libsyn, på Podimo (søg på ’kino.dk filmpodcast’), eller hvorend du lytter til dine podcasts.


Podcast #45 - Oh Mr. Darcy! Derfor elsker vi Jane Austens filmunivers

Den står på hed romantik, ægte kærlighed, store følelser og smækre Mr. Darcy i episode #45, der dykker ned i den evigt aktuelle forfatter Jane Austens fortryllende filmatiseringer.

I selskab med TV2-anmelder og Jane Austen-fan, Ann Lind Andersen, diskuteres der vidt forskellige titler som Stolthed og fordom, Clueless og Bridget Jones's Diary - som dog alle har det tilfælles, at de er fyldt med humor og kærlighed.Podcast #43: De 5 bedste film med verdens sjoveste Jim Carrey

Har du brug at skraldgrine? Så er vores podcast om den geniale og gale Jim Carrey et rigtig godt bud.

Vi hylder nemlig den levende legende i podcast #43, hvor vi sætter fokus på manden med gummiansigtet - og giver vores top 5 over de bedste Jim Carrey-film fra hans stærke CV med titler fra Ace Ventura og The Mask til Man on the Moon.Podcast #41: Vores absolutte favoritfilm fra 1995

En række storværker kan fejre sit 25-års jubilæum i 2020 - og netop det er omdrejningspunktet i podcast #41, hvor vi nørder det imponerende filmudvalg, der ramte biograferne i 1995 - og peger på vores favoritfilm.

Lyt med, når vi diskuterer titler som Se7en, The Usual Suspects, Braveheart, Apollo 13 ogHeat.Podcast #32: Den store podcast om gysets mester Stephen King

I vores næsten 3 timer lange podcast om Stephen King, dykker vi ned i mandens imponerende bagkatalog af bøger og filmatiseringer og undersøger spørgsmålene: Hvad gør King til gysets mester? Og hvorfor er han så unik?

Undervejs har vi både besøg af en dansk King-ekspert og har eksklusive interviews med filmfolk, der har arbejdet med forfatteren (herunder danske Nicolaj Arcel), mens vi til sidst afslører vores top 3 over King-film med titler som It, The Shining og En verden udenfor i spil.


Podcast #28: Vi har besøg af manden bag Pumba

I denne udgave af kino.dks filmpodcast har vi besøg af dubbing-legenden Lars Thiesgaard, der er den danske stemme bag Pumba, Scooby-Doo, Jokeren, Grisling, Yoda og mange andre tegnefilmsfigurer.

Lars fortæller om karrieren, besvarer lytterspørgsmål og sidst, men ikke mindst, giver han eksempler på flere af sine ikoniske stemmer.

Find flere podcasts her.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

16 timer siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

2 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

3 dage siden
Thomas

Allermest glæder jeg mig bare til at komme i Biffen igen. Det har jeg ikke været siden 1917... havde premiere.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Hej Jonas. Biografen er under ombygning, så den forventes først åben til juli.

Mvh.
Hartvig, kino.dk

4 dage siden

Aktive debatter