Zombierne er sluppet løs i første kig på efterfølgeren til sydkoreansk gyser-hit

Train to Busan 2
Billede
(© Next Entertainment World)

I 2017 tog den sydkoreanske zombie-actionfilm Train to Busan verden med storm. Gyseren fik (desværre) en begrænset dansk biografpremiere, men er sidenhen blevet en stor fan-favorit.

Den medrivende 'Train to Busan' udspiller sig hovedsageligt ombord på et kørende tog, der er indtaget af ultra-hurtige zombier i stil med 28 dage senere.

Senere samme år udkom en forløber i form af animationsfilmen 'Seoul Station', der fortalte om dagene op til udbruddet.

Og nu får vi så fortsættelsen til det hele i 'Peninsula', som udspiller sig 4 år efter zombie-epidimen er indtruffet, og hvor staten er brudt sammen og området ligger øde hen.

De første fotos fra gyseren er netop udkommet på nettet via Screen Daily. Her ser zombierne i den grad ud til at være sluppet løs - og de skal nu nedkæmpes med skydevåben!

'Peninsula' kommer til at følge en tidligere soldat, som er kommet ud af den koreanske zombie-ødemark, men sendes tilbage på en vigtig mission for at hente noget, og opdager på den tur, at der er flere overlevende inde i området.

Filmen instrueres og skrives igen af Yeon Sang-ho, og har den koreanske stjerne Gang Dong-won i hovedrollen.

'Train to Busan 2: Peninsula' har endnu ingen dansk premieredato, men forventes at få premiere i august 2020 i andre steder af Europa.