Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman 2 får ny premieredato

Wonder Woman 2 får ny premieredato

Vi skal vente lidt længere på superheltefilmen

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge afviste Warner Bros., at Wonder Woman 1984 ville ende direkte på streaming - til gengæld har selskabet nu valgt at rykke premieredatoen for den ventede DC-film.

Fortsættelsen til Wonder Woman fra 2017 var planlagt til at lande midt på sommeren i juni måned, men den usikre fremtid, som vi går i møde med Corona-virussens spredning i hele verden, betyder at Warner Bros. rykker premieredatoen til den 13. august.

Dermed skal vi, som det ser ud lige nu, kun vente et par måneder mere end forventet på superhelte-braget.

Både hovedrollerindehaver Gal Gadot og instruktør Patty Jenkins har kommenteret på udsættelsen på Twitter. Gadot delt også en ny animieret plakat (se den nederst) og skriver:

- I disse mørke og uhyggelige tider, ser jeg frem til en lysere fremtid forude. Hvor vi kan dele biografens kraft igen. Jeg er glad for at udsættelsen af WW84 til 14. august, 2020 [i USA]. Jeg håber, at alle er i sikkerhed. Sender min kærlig til jer alle.

I forbindelse med denne udmeldig fra Warner Bros. blev flere af selskabets andre titler også udsat, herunder animationsfilmen Scoob og musicalen In the Heights - få det samlede overblik over alle film, der er rykket her.

'Wonder Woman 1984' får premiere d. 13. august 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause. Gad vide om alle studier og biografer verden over kommer helskindet igennem det. I Kina er biograferne omsider ved at åbne igen, men ingen nye blockbusters at lokke med. Hvor er det ulideligt først at have udsigt til, og skulle i biografen engang helt til sommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

6 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

13 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter