Cookie- og Privatlivspolitik
Wonder Woman 2 får ny premieredato

Wonder Woman 2 får ny premieredato

Vi skal vente lidt længere på superheltefilmen

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

I sidste uge afviste Warner Bros., at Wonder Woman 1984 ville ende direkte på streaming - til gengæld har selskabet nu valgt at rykke premieredatoen for den ventede DC-film.

Fortsættelsen til Wonder Woman fra 2017 var planlagt til at lande midt på sommeren i juni måned, men den usikre fremtid, som vi går i møde med Corona-virussens spredning i hele verden, betyder at Warner Bros. rykker premieredatoen til den 13. august.

Dermed skal vi, som det ser ud lige nu, kun vente et par måneder mere end forventet på superhelte-braget.

Både hovedrollerindehaver Gal Gadot og instruktør Patty Jenkins har kommenteret på udsættelsen på Twitter. Gadot delt også en ny animieret plakat (se den nederst) og skriver:

- I disse mørke og uhyggelige tider, ser jeg frem til en lysere fremtid forude. Hvor vi kan dele biografens kraft igen. Jeg er glad for at udsættelsen af WW84 til 14. august, 2020 [i USA]. Jeg håber, at alle er i sikkerhed. Sender min kærlig til jer alle.

I forbindelse med denne udmeldig fra Warner Bros. blev flere af selskabets andre titler også udsat, herunder animationsfilmen Scoob og musicalen In the Heights - få det samlede overblik over alle film, der er rykket her.

'Wonder Woman 1984' får premiere d. 13. august 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause. Gad vide om alle studier og biografer verden over kommer helskindet igennem det. I Kina er biograferne omsider ved at åbne igen, men ingen nye blockbusters at lokke med. Hvor er det ulideligt først at have udsigt til, og skulle i biografen engang helt til sommer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

13 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

1 dag siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

2 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

4 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter