Cookie- og Privatlivspolitik
Viggo Mortensen skal hjælpe med at redde de kinesiske biografer efter corona

Viggo Mortensen skal hjælpe med at redde de kinesiske biografer efter corona

Harry Potter og andre populære film skal lokke publikum i biografen igen

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

De danske biografer er lige nu lukket ned efter regerings anbefalinger grundet coronavirus. Det samme har været tilfælde i Kina, hvor biograferne har været lukket for publikum siden januar.

Men nu skal biograferne til at genåbne i landet efter den forfærdelige pandemi - og for at lokke publikum ind vil China Film Group vise en række elskede og populære værker. Det skriver Variety.

Det sker efter, at de første biografer er åbnet uden nogen besøgende - og fordi USA lige pt ikke udgiver nogle nye film.

Udover en række populære kinesiske film, planlægger man også at vise den libanesiske Kapernaum, den hjertevarme A Dog's Purpose og ... Oscar-vinderen Green Book med danske Viggo Mortensen i hovedrollen. Alle tre film har været giga sensationer i Kina.

'Green Book' store succes skyldes dog ikke kun, at kineserne er vilde med Viggo, men derimod at Kinas rigeste mand, Jack Ma, var en af pengenemændene bag komedie-dramaet.

Det forlyder yderligere, at Warner Bros. også tænker at genudgive en 3D 4K-restaureret version af Harry Potter og de vises sten.

Vi krydser fingre for at Viggo og Harry sammen kan lokke den kinesiske befolkning ind i biografmørket - fordi film skal ses sammen på det store lærred.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

6 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

13 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter