Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events marts 2020

Oversigt: Events marts 2020

Særvisninger, TøseTirsdag og forpremierer

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

I denne måned har du mulighed for både at se film, der ellers ikke bliver vist i de danske biografer samt deltage i spændende forpremierer.

Her kan du få et overblik over månedens kommende events.

Vancouver International Mountain Film Festival (4/3 & 6/3)
VIMFF kommer endelig til Danmark for at vise de smukkeste bjergklatringsfilm fra hele verden. Det 2-timers lange program indeholder de vildeste adventurefilm fra det seneste år.
Vises i Empire Bio.
Vises i Grand Teatret. 

Soundvenue forpremiere - Kød & Blod (4/3)
Filmen følger 17-årige Ida, der efter sin mors død anbringes hos sin mosters og hendes familie. Hun modtages med åbne arme, men problemer opstår, da hun opdager, at familien er indblandet i kriminalitet. Skuespillerne Guldberg Kampp, Fjelstrup, Crosset Hove og Zeciri lægger alle vejen forbi sammen med instruktør Jeanette Nordahl til Q&A efter visningen.
Vises i Empire Bio.


Robert De Niro indtager Imperial (5/3 - 18/3)
God nyhed til alle fans af Robert De Niro, du kan nemlig se fire af hans mest populære film i biografen på en helt ny måde. Imperial, der er verdens største Dolby SAtmos-biograf, viser nemlig ekstraordinært de bedste af hans film i marts måned.
Fra d. 5-11/3 vises Goodfellas & Cape Fear i Imperial
Fra d. 12-18/3 vises Casino & Heat i Imperial

Color out of Space (6/3)
Den eneste danske visning af 'Color out of Space' af kultfilmskaberen Richard Stanley foregår d. 6 marts. Horror/sci-fi-filmen har Nicolas Cage i hovedrollen og handler om en familie, hvis gård bliver ramt af en meteorit, hvilket fører til apokalyptiske konsekvenser for hele verden. Filmen introduceres live af Han Duo.
Vises i CinemaxX København.

Forpremiere– Little Women (10/3)
'Little Women' vises som både Soundvenue forpremiere i Empire Bio og som TøseTirsdag i CinemaxX-biograferne. I TøseTirsdag er der et glas bobler i foyeren, og i salen venter en lille slikpose. Desuden er der lodtrækning om lækre præmier, inden filmen starter. Filmen handler om de fire søstre Jo, Beth, Meg og Amy, der alle ønsker at bestemme over deres eget liv. 
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus.
Vises i Empire.

CPH DOX 2020 Filmfestival (18/3-29/3)
Danmarks største dokumentarfilmfestival åbner dørene for en lang række film fra hele verden. Få det samlede overblik her.
Vises Cinemateket, Grand Teatret, Empire Bio, Big Bio Nordhavn, Gloria, NFB Dagmar, NFB Palads, Vester Vov Vov.

Frankenstein - Cumberbatch as Creature (18/3)
I denne forestilling opført af National Theater i London skifter Benedict Cumberbatch og Johnny Lee Miller roller hver anden aften således, at en af dem den ene aften var doktor Frankenstein og den anden aften var Creature. Begge udgaver af forestillingen kan opleves. En halv time før teaterforestillingen bliver den 13-minutter lange, netop restaureret, 'Frankenstein'-stumfilm vist, der første gang havde premiere d. 18 marts for 110 år siden.
Vises i CinemaxX København.

A Quiet Place 1 + 2 (18/3)
Få genopfrisket den første film, inden du med det samme går ind og ser ’A Quiet Place 2’ i IMAX-salen. Arrangementet starter med velkomst af Thomas Bense fra Pixel TV og Casper Christensen fra TV2. Du har dermed mulighed for at se begge film samme dag for én pris.
Vises i CinemaxX København og Aarhus.
Vises i Atlas Biograferne, Cinema Center Helsingør, Kulturhus Trommen Hørsholm, Værløse Bio

Dizzy Mizz Lizzy - Alter Echo (19/3)

Mød Dizzy Mizz Lizzy, når Nordisk Film Biografer inviterer til eksklusiv premiere på deres nye album Alter Echo. Visningen i Imperial starter med en introduktion af bandet hvorefter albummet i et specielt mix optimeret til biografens fantastiske lydsystem afspilles. Bandet vil besvare spørgsmål på scenen inden visningen og efterfølgende er der mulighed for at få deres autograf.
Vises i Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen, Frederikssund, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Nykøbing Falster, Næstved, Odense, Randers, Taastrup, Viborg Fotorama, Waves, Aalborg Kennedy, Aarhus C
Vises i Imperial med eksklusivt besøg af Dizzy Mizz Lizzy.

Forrest Gump (23/3)
Den nyopståede Alfred Filmklub, der er et samarbejde mellem Cinemateket og Baltoppen Bio, viser hver måned en filmperle. Denne måned er det 'Forrest Gump', den elskede film med Tom Hanks af Robert Zemeckis. Filmen introduceres af Niels Bjerre-Poulsen.
Vises i Baltoppen Bio.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

6 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

4 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

6 dage siden

Aktive debatter