Cookie- og Privatlivspolitik
Overblik: Disse filmproduktioner er udskudt grundet coronavisrussen

Overblik: Disse filmproduktioner er udskudt grundet coronavisrussen

Fra ’The Batman’ til ’The Little Mermaid’

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Vi har allerede skrevet om en række biograffilm, der enten har fået nye premieredatoer eller er blevet udskudt på ubestemt tid grundet coronavirussen. Det gælder bl.a. Bond-filmen No Time To Die og Disneys Mulan. Få det fulde og opdaterede overblik her.

En lang række filmproduktioner er også sat i stå pga. virussen. Vi bringer herunder en oversigt med rækken af spillefilm, der enten har måttet stoppe optagelserne eller deres pre-produktion:

Avatar 2 & 3
De to efterfølgere til succesen 'Avatar' skulle starte med at filme i New Zealand, men det er nu blevet udskudt. James Cameron har tidligere udtalt at de to fortsættelser skal indspilles i forlængelse af hinanden. 'Avatar 2' skulle have haft premiere d. 17 december 2021, 12 år efter den første, og premieredatoen på 'Avatar 3' var sat til december 2023. Om dette påvirker premieredatoerne vides endnu ikke.

The Batman
Robert Pattinson indtager som bekendt titelrollen i instruktør Matt Reeves fortolkning af Batman. Optagelserne har været i fuld gang siden januar i London. Men nu sættes filmen altså på hold. Vi ved endnu ikke, om dette får betydning for filmens premiere den 25. juni i 2021.

Fantastic Beasts and Where to Find Them 3
I første omgang blev det offentliggjort, at holdet vil begynde optagelserne i London, men det blev dog hurtigt ændret, og nu er produktionen indstillet. Da 2'eren fik en del kritik, har de været længe om at lave manuskriptet til 3'eren, så det kunne blive så perfekt som muligt. Det vides endnu ikke, om det kommer til at have nogen påvirkning på premieredatoen. 

Jurassic World: Dominion
Den tredje film i den nye dinosaur-trilogi lukker også midlertidigt ned for produktionen som foranstaltning mod coronasmitten. Optagelserne har ellers været i fuld gang i London siden februar. Hvorvidt dette vil påvirke dens premieredato juni 2021 melder historien ikke noget om endnu.

The Last Duel
Ridley Scotts stortanlagte periodedrama med bl.a. Adam Driver, Ben Affleck og Matt Damon er også påvirket af coronavirussen. Der er dog intet nyt om, at filmens premiere den 25. december 2020 er påvirket af situationen.

The Little Mermaid
En række af de klassiske Disney-tegnefilm er de seneste par år blevet genindspillet som live-action. Forude venter fortællingen om den lille havfrue. Nu er produktionen dog sat i bero i London allerede inden optagelserne er gået i gang.

Marco Effekten
Produktionen af instruktør Martin Zandvliets Afdeling Q-film har måttet stoppe optagelserne i Prag. Ulrich Thomsen og Zaki Youssef har i ’Marco Effekten’ overtaget rollerne som Carl Mørck og Assad efter Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, mens Sofie Torp har overtaget rollen som Rose fra Johanne Louise Schmidt. Produktionsstoppet kommer til at påvirke den ellers planlagte premieredato 1. oktober 2020.

The Matrix 4
Kenau Reeves og resten af holdet må vente lidt med at optage i Berlin, da der midlertidig er lukket ned for produktionen. Holdet har indspillet i San Francisco og var nået til Berlin, da Coronavirussen ramte verden. Der er endnu ikke sat nogen dato for, hvornår optagelserne påbegynder igen, og hvorvidt det har en betydning for premieredatoen vides ikke.

Mission: Impossible 7
Tre ugers optagelser af Tom Cruise-filmen i Venedig er blevet udskudt. Det sker som følge af de mange smittede med coronavirus i Italien. Actionfilmen forventes at få premiere den 22. juli 2021, men om denne dato holder, afhænger naturligvis af produktionens udvikling. 

The Man From Toronto
Action-komedien med Kevin Hart er også påvirket af pandemien. Om filmen - der handler om verdens farligste snigmorder og New Yorks største taber, som ved en fejl bliver forvekslet med hinanden - også får udskudt sin biografpremiere den 19. november må tiden vise.

Nightmare Alley
Guillermo del Toros kommende film noir-inspirerede genindspilning af filmen fra 1943 af samme navn lider også under coronavirussen. Produktionen, der bl.a. har Bradley Cooper på rollelisten og danske Dan Laustsen som fotograf, er således også lagt ned for tiden i Canada. Filmen afventede dog før det skete også en premieredato.

The Northman
Danske Claes Bang skal medvirke i The Lighthouse-instruktørens kommende film sammen med Nicole Kidman og Alexander Skarsgård. Filmen beskrives som en vikinge-hævnefilm, og den handler om en prins, der drager ud for at hævne sin fars død. Filmen havde endnu ingen premieredato, så det vides ikke om nedlægningen af optagelserne har nogen indflydelse på dette. 

Peter Pan & Wendy
Pre-produktionen på denne genfortælling om Peter Pan og Wendy er også blevet lukket ned. Filmen afventede dog allerede inden dette skete en premieredato.

Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings
Marvel-filmen har lukket ned for store dele af produktionen, da filmens instruktør Destin Daniel Cretton valgte at gå i karantæne og blive testet for coronavirus på opfordring fra sin læge. Lige nu afventer produktionen resultatet af testen. Dele af produktionen fortsætter dog. Hvorvidt dette får konsekvenser for filmens premieredato den 11. februar 2021, må vi vente med at se.

Shrunk
Virus-situationen har også stoppet pre-produktionen af fortsættelsen til 'Honey, I Shrunk the Kids'. Rick Moranis, der også var med i den oprindelige 80’er-film, vender her tilbage, men hvornår man kan se ham igen, må vi vente med at kunne berette om.

Unavngiven film om Elvis Presley
Baz Luhrmans endnu unavngivne film om Elvis Presley, hvor Tom Hanks spiller Elvis’ manager Colonel Tom Parker, er ligeledes ramt af coronavirussen. Filmens er godt nok endnu ikke gået i optagelse, men befinder sig i pre-produktion. Men eftersom Tom Hanks er testet positiv for virussen, er filmens videre skæbne pt. uvis. Hvorvidt det får betydning for selve optagelserne eller premieredatoen er endnu uvist.

Uncharted 
Fans af Playstation-spillet Uncharted har ventet i næsten 11 år på, at der skulle komme en filmatisering. Det var endelig på plads, at optagelserne skulle gå i gang i april, men nu er dette blevet udskudt på grund af Coronavirussen. Optagelserne er indtil videre udskudt i seks uger. Filmens premieredato er lige nu d. 5. marts 2021.

Vi opdaterer listen løbende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

5 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter