Cookie- og Privatlivspolitik
Oscar 2020: Se aftenens mest mindeværdige kjoler

Oscar 2020: Se aftenens mest mindeværdige kjoler

Hollywoods største stjerner på den røde løber

Stem op!
24
Stem ned!
0
(reset)

Oscaruddelingen 2020 løb af stablen i Dolby Theatre i Hollywood i nat, og traditionen tro stod Hollywood-stjernerne klar i deres fineste puds.

Den røde løber bød på krigerkjoler, showstoppere, den lille sorte kjole og politiske budskaber samt et kærligt øjeblik mellem Margot Robbie og Timothée Chalamet.

 

 


Natalie Portman, Aurora og Sigourney Weaver ©A.M.P.A.S

TV2’s mode-kommentator Uffe Buchard udtrykte, at årets store trend var kjoler i romersk stil samt store flotte diamanthalskæder.

Dette kunne ses i skuespillerinden Sigourney Weavers grønne kjolevalg og den norske sangerinde Auroras fortolkning af en moderne kriger.

Natalie Portman lignede en krigerisk gudinde i sin smukke kjole med et politisk budskab. Hun havde nemlig navnene på de kvindelige instruktører, som hun mener, bør have været nomineret til årets prisuddeling, broderet på sin Dior-jakke. Jakkens navne tæller blandt andet 'Little Women's Greta Gerwig, 'The Farewell's Lulu Wang og seks andre instruktører.


Janelle Monae, Kristen Wiig og Billy Porter ©A.M.P.A.S

Igen i år var der showstoppers, der på godt og ondt fangede kameraets opmærksomhed. Kendisser, der turde stå ud fra mængden og være den, de er.

Kristen Wiig var iført en rød kjole med flæser langs siden, og Billy Porters kjole med slæb var noget af et fashion-statement. Vi var vilde med sangerinden Janelle Monáes krystalbelagte kjole med hætte.


Margot Robbie, Penélope Cruz og Charlize Theron ©A.M.P.A.S

Sort og hvid er stadig de foretrukne farver, når der skal vælges kjole.

'Bombshell'-kollegerne Margot Robbie og Charlize Theron bar begge smukke, lange sorte kjoler. Også Penélope Cruz havde valgt den lille sorte kjole her designet af Chanel.


Joaquin Phoenix, Rami Malek og Timotheé Chalamet ©A.M.P.A.S

Trods de mange jakkesæt på den røde løber var der alligevel nogle herrer, der formåede at skille sig ud fra mængden.

Den kommende James Bond-skurk Rami Malek var, ifølge os, aftenens bedst klædte herre i sit sorte jakkesæt. Af miljømæssige årsager valgte Joaquin Phoenix at iføre sig det samme jakkesæt til alle sæsonens prisuddelinger.

Hollywoods nye darling Timothée Chalamets tøjvalg deler vandene, da han dukkede op i en mundering, der på twitter bliver sammenlignet med en tankstationsuniform.

Se flere kjoler her >>

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

12 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter