Cookie- og Privatlivspolitik
Du kan ikke snyde døden: Final Destination 6 er på vej

Du kan ikke snyde døden: Final Destination 6 er på vej

Saw-forfattere skal finde på nye opfindsomme mord

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Den første Final Destination kan i denne måned fejre sit 20-års jubilæum.

Baseret på en kasseret X-files-ide affødte filmen en franchise, der på opfindsomvis slår unge mennesker ihjel, som på den eller anden måde i første omgang har snydt døden.

Den indtil videre sidste film, Final Destination 5, landede i 2011. Men i 2019 kom der forlydner om, at en sjette film kunne på være på vej - og nu er den altså god nok.

'Final Destination 6' er i støbeskeen, bekræfter gyserseriens faste producer Craig Perry i et interview med Digital Spy, hvor han også afslører, at det nye film kunne centrerer sig om brandmænd, politifolk og ambulancelæge:

- De her mennesker beskæftiger sig med død i forreste linje hver dag, og træffer valg, der bestemmer om folk lever eller dør ... Det kunne være en interessant indgangsvinkel til en Final Destination film, og én som kan generere unikke set-pieces på en troværdig måde.

Plottet er dog ikke blevet afsløret, men vi kan vist roligt regne med, at 'Final Destination 6' kommer til at indeholde på flere opfindsomme mord:

- Jeg tror ikke, at nogen vil se på en svingdør på samme måde igen, slog producer Perry drillende fast.

Manuskriptet til filmen står til at blive forfattet af to gutter, som kender til kreative drab. Det er nemlig Marcus Dustan og Patrick Melton, der skrev Saw 4 til 7 samt 'The Collector'.

Franchisen oprindelige skaber, Jeffrey Reddick, understreger yderligere i interviewet, at der ikke er tale om decideret reboot af serien.

'Final Destination 6' har endnu ikke en premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

6 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

13 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter