Cookie- og Privatlivspolitik
Disneys kommende genindspilning har fundet sin Peter Pan og Wendy

Disneys kommende genindspilning har fundet sin Peter Pan og Wendy

Den ene er i familie med en berømt skuespillerinde. 

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Disney har stor succes med deres live-actions film, og eftersom de første reaktioner på Mulan er positive, er der meget at se frem til med deres kommende live-action film.

Mens vi venter på Mulans premiere, kan vi glæde os over, at Disney så småt er begyndt at producere ’Peter Pan’. Filmens instruktør er Davd Lowery, der tidigere har instrueret Disneys Peter og Dragen. Ifølge Variety, er de to hovedroller nu castet. 

Alexander Molony © earachevoices

Peter Pan, drengen der ikke vil være voksen, skal spilles af den 12-årige brite Alexander Molony. Han har indtil videre kun medvirket i små produktioner, så dette kan blive hans helt store gennembrud.

Ever Gabo © Ever Gabo/Instagram

Hvis du synes, at hans modpart, den 12-årige Ever Gabo Anderson, ser en smule bekendt ud, så er der en god grund til det. Hun er nemlig datter af skuespillerinden Milla Jovovich og instruktøren Paul W.S Anderson. Ever har spillet en yngre version af sin mor før, men Wendy Darling bliver hendes første rigtige filmrolle. Ever Gabo Anderson offentliggjorde begejstret nyheden på sin Instagram.  

Disneys filmatisering af bogklassikeren er hidtil den mest populære, og det forventes at genindspilningen vil følge tegnefilmens handling præcist.

På trods af rygterne om, at ’Peter Pan’ udelukkende vil blive tilgængelig på Disney+, er det blevet bekræftet at den får biografpremiere.

’Peter Pan’ afventer premieredato.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

5 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

12 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter