Cookie- og Privatlivspolitik
Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

'Kød & blod' rykker premieredato

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Grundet coronavirus og den nye situation i Danmark, hvor biograferne holder lukket i 14 dage, rykker flere film premieredato - få et samlet overblik her.

En af dem er den danske film Kød & blod, der skulle have haft premiere i dag - og som senest fik ros ved sin premiere på Berlinfestivalen.

Filmen er Sidse Babett Knudsens comeback til dansk film efter flere år i udlandet, idet hun indtager rollen som matriarken Bodil, der styrer sin mafiafamilie med lyssky indtjeningsmetoder.

Den nye premieredato for 'Kød & blod' er endnu ikke fastlagt. Vi vil oplyse en ny dato her på sitet, så snart vi ved det.

Merete Christensen fra filmens distributør, Scanbox Entertainment, udtaler i en pressemeddelse fra HAVE:

- Vi har naturligvis intet andet valg end at udskyde premieren på KØD & BLOD til et senere tidspunkt. Anmelderne har allerede taget meget flot imod filmen, og ved at udskyde premieren til smittefaren er drevet over, giver vi publikum mulighed for at se den helt unikke debutfilm.

Instruktøren bag, Jeanette Nordahl, udtrykker både sin store ærgelse, men også forståelse over udsættelsen, og afslutter:

- Vi holder på filmen lidt endnu, og jeg glæder mig til, at KØD OG BLOD møder biografen, så snart omstændighederne tillader det.

'Kød & blod' afventer en ny premieredato.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

4 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

11 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter