Cookie- og Privatlivspolitik
Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

'Kød & blod' rykker premieredato

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Grundet coronavirus og den nye situation i Danmark, hvor biograferne holder lukket i 14 dage, rykker flere film premieredato - få et samlet overblik her.

En af dem er den danske film Kød & blod, der skulle have haft premiere i dag - og som senest fik ros ved sin premiere på Berlinfestivalen.

Filmen er Sidse Babett Knudsens comeback til dansk film efter flere år i udlandet, idet hun indtager rollen som matriarken Bodil, der styrer sin mafiafamilie med lyssky indtjeningsmetoder.

Den nye premieredato for 'Kød & blod' er endnu ikke fastlagt. Vi vil oplyse en ny dato her på sitet, så snart vi ved det.

Merete Christensen fra filmens distributør, Scanbox Entertainment, udtaler i en pressemeddelse fra HAVE:

- Vi har naturligvis intet andet valg end at udskyde premieren på KØD & BLOD til et senere tidspunkt. Anmelderne har allerede taget meget flot imod filmen, og ved at udskyde premieren til smittefaren er drevet over, giver vi publikum mulighed for at se den helt unikke debutfilm.

Instruktøren bag, Jeanette Nordahl, udtrykker både sin store ærgelse, men også forståelse over udsættelsen, og afslutter:

- Vi holder på filmen lidt endnu, og jeg glæder mig til, at KØD OG BLOD møder biografen, så snart omstændighederne tillader det.

'Kød & blod' afventer en ny premieredato.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

23 timer siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

23 timer siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

4 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

4 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

5 dage siden

Aktive debatter