Cookie- og Privatlivspolitik
Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

Coronavirus udskyder Sidse Babett Knudsens danske comeback

'Kød & blod' rykker premieredato

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Grundet coronavirus og den nye situation i Danmark, hvor biograferne holder lukket i 14 dage, rykker flere film premieredato - få et samlet overblik her.

En af dem er den danske film Kød & blod, der skulle have haft premiere i dag - og som senest fik ros ved sin premiere på Berlinfestivalen.

Filmen er Sidse Babett Knudsens comeback til dansk film efter flere år i udlandet, idet hun indtager rollen som matriarken Bodil, der styrer sin mafiafamilie med lyssky indtjeningsmetoder.

Den nye premieredato for 'Kød & blod' er endnu ikke fastlagt. Vi vil oplyse en ny dato her på sitet, så snart vi ved det.

Merete Christensen fra filmens distributør, Scanbox Entertainment, udtaler i en pressemeddelse fra HAVE:

- Vi har naturligvis intet andet valg end at udskyde premieren på KØD & BLOD til et senere tidspunkt. Anmelderne har allerede taget meget flot imod filmen, og ved at udskyde premieren til smittefaren er drevet over, giver vi publikum mulighed for at se den helt unikke debutfilm.

Instruktøren bag, Jeanette Nordahl, udtrykker både sin store ærgelse, men også forståelse over udsættelsen, og afslutter:

- Vi holder på filmen lidt endnu, og jeg glæder mig til, at KØD OG BLOD møder biografen, så snart omstændighederne tillader det.

'Kød & blod' afventer en ny premieredato.

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rasmus/Musen

Fede facts om Venom der, mand!

1 dag siden
Stefan

''flere skud praler af på brystet af ham.''

1 dag siden
Mark

Nicolas Cage har kun været med i gode film :-) Nicolas Cage laver kun verdensklasse præstationer :-). jeg er ganske enkelt vild med Mr.

2 dage siden
Flemming

Han har lavet en del gode film, men hold da op, hvor har han lavet meget crap også.

2 dage siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

yes tænkte også , amen hvad med Aarhus, vil da rigtig gerne se den film, give en anmeldelse have været en super fin oplevelse...ja verden er mere e

3 dage siden