Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Scorsese og DiCaprios nye thriller  Killers of the Flower Moon

Alt vi ved om Scorsese og DiCaprios nye thriller Killers of the Flower Moon

Få et overblik over Scorseses nye true-crime western

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Martin Scorsese er en travl mand. Kun kort tid efter at hans anmelderroste The Irishman havde premiere, offentliggjorde han, at han allerede er i gang med at producere en ny film.

Det er en filmatisering af den amerikanske bestseller ’Killers of the Flower Moon’ af David Grann. Da det stadig er tidligt i produktionen, er der ikke mange informationer ude endnu. Vi har dog samlet det, vi ved indtil videre, så du kan holde dig opdateret.

Plottet:
Som nævnt er filmen baseret på true-crime bogen ved samme navn. Handlingen udspiller sig i det rige Oklahoma i 1920’erne, mere specifikt Osage County. Her har en indianerstamme boet i generationer, men da der findes olie i jorden under deres territorium, er der kamp om stedet. Pludselig bliver flere og flere indianere fundet dræbt, og de resterende frygter for deres liv. Da dødstallet runder 24, bliver det nyopstartede FBI sat til at undersøge, hvad der foregår. Sagen er kendt som FBI's første store drabssag.

Genren:
Hvorvidt Scorsese vælger at holde sig slavisk til bogen, er endnu uvist. Filmen forventes dog at være stærkt inspireret af de virkelige hændelser beskrevet i true-crime bogen.

Genremæssigt er det mere end investigative thriller end det er en slamindelig seriemorder-film, selvom bogen er populær hos samme publikum, som læser seriemorder-litteratur. Fokus er også på, hvordan det moderne FBI blev skabt.

Instruktøren selv har udtalt, at ’Killer of the Flower Moon’ føles som hans første western.

Killers of the Flower Moon © Audible

Castet:
Da Robert De Niro modtog prisen “Life Achievement Award” for hans årtier lange arbejde i filmbranchen til SAG Awards, kunne prisens uddeler Leonardo DiCaprio afsløre, at de begge medvirker i Scorseses kommende film.

Hvem DiCaprio skal spille, er stadig uvist. De fleste tror på, at han skal spille en FBI-agent, mens fx Esquire skriver, han skal spille karakteren Ernest Buckhart, en af de voldelige mænd, der koldblodigt dræbte indianerne for at få fat i deres olie.

Vi ved, at Robert De Niro skal spille kvægavleren og morderen Bill Hale. 

DiCaprio & De Niro © Netflix/ UIP

Resten af castet er endnu ikke annonceret, men Scorsese har udtalt, at han prioriterer at caste indfødte (native americans), så han får et cast, der afspejler den virkelige situation.

Lokation:
Scorsese var for et par måneder siden på location scouting i Oklahoma, hvor den virkelige hændelse fandt sted. Det er dermed fastlagt, at i hvert fald dele af filmen skal filmes der. Det kan derfor ende med at blive den største filmproduktion i Oklahoma nogensinde.

Scorsese delte disse billeder fra Osage County på sin Instagram.

Martin Scorsese ©  Martin Scorsese/ Instagram

Premieredato:
’Killer of the Flower Moon’ har endnu ikke nogen officiel premierdato, men ifølge rygterne får den premiere i 2021. Dette er dog blot et kvalificeret gæt, det bliver muligvis først i 2022.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss Hearts

WAUW

Ny film af Scorsese

-selvfølgelig med Robert de Niro på rollelisten
- og så sammen med diCaprio!

Det kan ikke blive andet end en formidabel film!!

Den skal jeg bare se!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

1 uge siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

1 uge siden

Aktive debatter