Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i marts

5 film du skal se i marts

Syngende trolde, pigebørn og en nervepirrende gyser

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Vi siger farvel til vinteren og gør klar til lysere tider med en lang række fantastiske film, der kan få biografgængere i alle aldre ind og sidde i de varme biografsæder. Brugerne på kino.dk har stemt, og de 5 mest ventede film er fundet.

Måneden byder blandt andet på to genindspilninger af populære historier, to fortsættelser og en fantasy-animationsfilm.

Læs mere og se trailers herunder:

1. Little Women (92%)
Den længe ventede genindspilning af Louisa May Alcotts ’Pigebørn’ kommer endelig til Danmark. Filmen foregår efter den amerikanske borgerkrig og følger de fire søstre Jo, Meg, Amy og Beth, der alle er fast besluttet på at leve livet på deres egen måde. Instruktøren bag er den anerkendte Greta Gerwig, og rollelisten er fyldt med talentfulde skuespillere som Meryl Streep, Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet og Laura Dern.

2. Weathering With You (92%)
Makoto Shinkai, skaberen bag den største anime-succes nogensinde Your Name, er tilbage med en smuk fantasy-animationsfilm. Filmen handler om en ung mand, der er løbet ved hjemme fra for at tage til Tokyo. Her møder han en kvinde, der kan kontrollere vejret.

3. A Quiet Place 2 (90%)
I fortsættelsen vil vi finde ud af, hvordan hele epidemien startede. Evelyn og hendes børn er stadig centrum for fortællingen, der foregår i en verden, hvor den mindste lyd kan slå dig ihjel. A Quiet Place var en stor succes, og fortsættelsen ser ud til at blive endnu vildere.

4. Mulan (89%)
Disney, der er i gang med et større projekt med at genindspille deres film, er nu klar med Mulan. Historien følger den velkendte fortælling om den kinesiske kvinde Hua Mulan, der forklæder sig som en mand og bliver en del af den kejserlige hær. Mulan har fået den højeste amerikanske censur for en Disney-genindspilning

 

5. Trolls på verdensturné (87%)
Kom med på verdensturné sammen med de syngende trolde. Poppy og Branch har opdaget, at de ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre såsom country og heavy metal. Da troldenes sikkerhed er i fare, skal de alle lære at stå sammen. Filmens soundtrack er fyldt med god musik fra blandt andet Justin Timberlake, HAIM, og Anna Kendrick.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

1 dag siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

2 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

2 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

4 dage siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

5 dage siden

Aktive debatter