Cookie- og Privatlivspolitik
<strong>10 grumme gys</strong> du skal se i <strong>2020</strong>

10 grumme gys du skal se i 2020

Vores guide til resten af årets gys i biografen

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Der er godt nyt til gyserfans. Der venter nemlig en god omgang gys i biografens mørke i resten af 2020.

Så når biograferne igen åbner, er der heldigvis masser af uhygge at se frem til.

A Quiet Place 2 - premieredato afventer
Filmen skulle egentlig have haft premiere i næste uge, men er blevet udskudt pga. Cornoavirus. Men senere på året kan vi se frem til efterfølgeren til den populære gyserfilm A Quiet Place, der udspiller sig i en ikke så fjern fremtid. Verden er blevet ramt af en monster-epidemi, der betyder, at den mindste lyd kan slå dig ihjel. Denne gang vil filmen også undersøge, hvordan epidemien startede, og vil igen have Emily Blunt på rollelisten.

Der er mere lydløst gys i 'A Quiet Place 2'

The Hunt – premiere den 16. april
Det satiriske gys ’The Hunt’ handler om 12 fremmede, der vågner nemlig op i en skov uden at vide hvorfor eller hvor de er. Det viser sig dog, at de er udvalgt til at blive jaget af en gruppe af verdenseliten. Alt går dog ikke som forventet.

The Boy 2 - premiere den 16. april
Dette gyser-mysterie er, som titlen siger, fortsættelsen til The Boy. Her får en barnepige sig en gedigen forskrækkelse, da hun opdager, at familiens 8-årige dreng faktisk er en dukke. Denne gang flytter en familie ind i the Heelshire Mansion, hvor den unge søn hurtigt bliver venner med den virkelighedstro dukke Brahms.

Antebellum – premiere den 23. april
Gyseren handler om den succesfulde forfatter Veronica - spillet af sangerinde og skuespiller Janelle Monáe – der bliver fanget i en forfærdelig virkelighed. Derfor må forfatterinden nu opklare det hjernevridende mysterium, hun er endt i, før det er for sent.

Saw 9 - premiere den 14. maj
Niende film i gyser-franchisen om seriemorderen John Kramer, vi senest så i Jigsaw i 2017. Filmens handling er endnu ukendt, men den er beskrevet som en "nytænktning og spin-off i den berygtede Jigsaw Killers verden". Det vides endnu ikke, om Tobin Bell vender tilbage i rollen som John Kramer.

Med 'Saint Maud' venter der et gysende religiøst gys

Saint Maud – premiere den 4. juni
Den overnaturlige gyserfilm handler kort fortalt om en religiøs sygeplejerske, der bliver som besat af at redde sin døende patients sjæl.

The Empty Man - premiere den 6. august
En tidligere politimand kommer på sporet af en forsvunden pige. Manden møder i mellemtiden en hemmelig gruppe, der prøver at tilkalde et overnaturligt væsen.

Escape Room 2 - premiere den 13. august
Efterfølgeren til gyserfilmen Escape Room, hvor seks fremmede mennesker pludselig måtte slippe fri fra mærkelige omstændigheder.

Der er et overnaturligt gys på færde med 'The Conjuring 3'

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It – premiere den 10. september
Dette er tredje kapitel i gyser-serien, der startede i 2013 med The Conjuring. De paranormale efterforskere er tilbage, hvor en mand denne gang hævder at have været besat af en dæmon. Udover de tre Conjuring-film foregår bl.a. AnnabelleAnnabelle: Skabelsen og The Nun i samme uhyggelige univers. 

Halloween Kills – premiere den premiere den 15. oktober
Morderen Michael Myers er tilbage i sin 12. film efter Halloween fra sidste år. Filmens plot er ukendt, men vil som på den foregående instrueres af David Gordon Green og skrevet i fællesskab med Danny McBride og Scott Teems. Jamie Lee Curtis gentager sin rolle som Laurie Strode.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

6 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

13 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter