Cookie- og Privatlivspolitik
Usædvanligt voldelig vikingefilm med dansker er på vej fra manden bag The Lighthouse

Usædvanligt voldelig vikingefilm med dansker er på vej fra manden bag The Lighthouse

Næste projekt fra den mest vanvittige gyser-instruktør lige nu

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Robert Eggers har markeret sig som en af de mest interessante og vanvittige filmskabere lige nu - først med den onde folk-tale gyser The Witch og senest med den genre- og hjerne-vridende, psykologiske horrorfilm The Lighthouse, der stadig kan ses i de danske biografer.

Nu er Eggers (heldigvis) allerede i gang med sin næste film - og ikke nok med, at det bliver en nordisk vikinge-hævnfilm sat på Island i det 10. århundrede, så er danske Claes Bang på rollelisten. Skuespilleren har for nyligt fået stor ros for sin titelrolle i den britiske gyser-serie, 'Dracula'.

Titlen bliver 'The Northman'. Den er skrevet sammen med en islandsk poet, og tæller, udover Bang, en hel perlerække af stjerner, herunder Nicole KidmanWillem Dafoe, de svenske brødre Alexander og Bill Skarsgård samt Anya Taylor-Joy, der brød igennem med 'The Witch'.

I filmen samarbejder Eggers igen med fotografen Jarin Blaschke, der blev Oscar-nomineret for sit arbejde på netop 'The Lighthouse', og han har givet en lille forsmag på, hvad vi kan forventes os af 'The Northman' til Screen Daily:

- Det bliver en større film end de andre. Jeg kan fortælle, at det er en vikinge-hævnfilm, og at vi optager i Europa. Den er mørk og usædvanligt voldelig ... Jeg tror, at [Eggers] føler et ansvar for at lave en trilogi.

Eggers har selv ligeledes hintet, at 'The Northman' vil kunne ses som afslutning på en slags åndsbeslægtet filmtrilogi med hans to førnævnte titler.

Det tyder altså på, at det er vores grumme nordiske ophav med danskere, svenske og islændinge, der står for skud i den nye film, der endnu ikke har fået en premieredato.

Mens vi venter på mere fra Eggers, kan 'The Lighthouse' ses i de danske biografer lige nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

1 dag siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

3 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

3 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

6 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

6 dage siden

Aktive debatter