Ugens premierefilm: Harrison Ford og et dansk kønsskifte

Se trailers til ugens nye film i biografen
Billede
(© Nordisk Film)

Selvom ugens premierefilm er vidt forskellige, har de alle én ting tilfælles: de fokuserer alle på familier og venskaber.

I 'The Call of the Wild' tager Harrison Ford på eventyr med sin hund, en far skifter køn i dramaet ’En helt almindelig familie’ og trillinger adskilt fra fødslen finder hinanden i ’Three Identical Strangers’

The Call of the Wild

Hunden Buck lever et komfortabelt liv i 1800-tallets Californien, da han bliver kidnappet og sendt til Canada. Han bliver rekrutteret som slædehund, der skal udbringe post på tværs af det store Yukon-område. Her møder han manden John, og deres venskab gror. Sammen tager de ud på eventyr i den barske natur.

Filmen er baseret på Jack Londons bog, og på rollelisten er Harrison Ford, Karen Gillan og Dan Stevens

En helt almindelig familie

En helt almindelig forstadsfamilies liv vendes på hovedet, da faderen vælger at skifte køn. Især den 11-årige datter Emma har svært ved at acceptere beslutningen. Hele familien prøver at navigere rundt i en ny hverdag, hvor de bliver udsat for dømmende blikke. Filmen er baseret på instruktørens egen barndom og vil udfordre dit syn på kernefamilien og kønsroller.

Hovedrollen spilles af Mikkel Boe Følsgaard, der er kendt fra ’En Kongelig Affære’ og ’Den Bedste Mand’.

Three Identical Strangers

'Three Identical Strangers' er en dokumentarfilm om et hold trillinger fra New York, der blev adskilt ved fødslen. Ved et sammentræf finder to af dem hinanden som 19-årige, og hurtigt efter finder de ud af, at de har endnu en bror. Ingen af deres adoptivforældre vidste, at der var tre brødre i alt. Deres forunderlige historie bliver nævnt i alle aviser, og de bliver berømte. Sammen prøver brødrene at finde ud af, hvorfor de blev adskilt, og hvad der egentlig skete dengang.