Cookie- og Privatlivspolitik
Samlet overblik: Film du skal se i 2020

Samlet overblik: Film du skal se i 2020

Kom let til alle vores lister for årets kommende film

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Det nye årti starter med et fantastisk filmår! Her kan du få et samlet overblik over vores lister med de største kommende film i 2020 fra forskellige genrer.

Klik på billederne for at se filmene fra den enkelte genre.

Listerne indeholder ikke alle årets kommende film - det komplette overblik kan findes under kommende film her.

Druk

Har du en forkærlighed for danske film, er der en masse at se frem til. 2020 byder på dramaer om 2. verdenskrig, et drukeksperiment og en helt ny afdeling Q-film. Der er også film for de mindste bl.a. far til fire, der skal leve som vikinger og et gensyn med julemandens datter.

LÆS HER: 26 danske film du skal se i 2020.

Wonder Woman 1984

Black Widow, Wonder Woman og Venom tager dig med på hæsblæsende missioner. En hel ny gruppe af Marvelkarakterer skal introduceres, og den længeventede 'X-men: The New Mutants' får endelig premiere. Det bliver et godt år for fans af superheltefilm, især på grund af den store repræsentation af kvindelige superhelte.

LÆS HER: 8 superheltefilm du skal se i 2020

A Quiet Place 2

Universals klassiske monstre bliver vækket til live, monsterepidemien rammer, og Warren-parret skal igen efterforske mystiske hændelser. Der er masser af gys og spænding i vente i både forsættelser til populære filmserier og helt nye historier. Du kan bl.a. glæde dig til Christopher Nolans ambitiøse spionfilm 'Tenet'.

LÆS HER: 21 gys og thrillers du skal se i 2020

Ghostbusters 3: afterlife

Har du brug for et godt grin, er der utallige film at vælge imellem. Du kan få et nostalgisk kick af Ghostbusters, følge Ryan Reynolds som spiller i et computerspil og komme med til et guldbryllup, der går galt og meget, meget mere.

LÆS HER: 14 komedier du skal se i 2020

No time to die

Daniel Craig påtager sig rollen som agent 007 for sidste gang, mens Tom Cruise derimod får luft under vingerne i fortsættelsen til 80’er-klassikeren 'Top Gun'. Kom ind i junglen med The Rock og se en episk magtkamp udfolde sig i Denis Villeneuves kommende film 'Dune'. 

LÆS HER: 15 science fiction- & actionfilm du skal se i 2020

 

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
susanuser/413972

Så "Krudttønden" i går med blandede følelser, for på trods af dygtige skuespillere med gode navne, så var det jo en filmatisering af en virkelig hændelse, om hvordan stille og rolige veluddannede mennesker, benytter sig af de rettigheder vi alle har i Danmark, til at ytre hvad de vil. Det kostede så flere mennesker livet, at nogen tror de kan fjerne den ret.
Personligt holdt jeg i min bil foran Krudttønden og ventede på min søn der havde været til fodbold, det frygtelige angreb skete 5 min efter vi var kørt !
Man får lidt ondt af gerningsmanden, for det er tydeligt at se at noget er gået helt galt for ham, og han ved det også selv.
MEN det undskylder på ingen måde hvad han gør.
Anbefales

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter