Cookie- og Privatlivspolitik
Sådan laver du dit eget filmkostume til fastelavn

Sådan laver du dit eget filmkostume til fastelavn

Bliv din yndlingskarakter for en dag

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Har du ikke kostumet klar til fastelavnsfesterne endnu så hyld dine yndlings filmkarakterer og udfold din kreativitet med et hjemmelavet kostume, der helt sikkert vil skabe opmærksomhed.

Vi har samlet en guide med kostume-og make-up guides, der med få rekvisitter og nemme trin kan gøre dig til den næste Harley Quinn eller Pennywise.

Harley Quinn
Jokerens eks-kæreste har fået sin egen film Birds of Prey, og hendes kostumer er endnu vildere end i Suicide Squad. Harley Quinn kæmper mod Gothams mafia med stil iført sin frynsejakke og med håret sat op i rotterhaler, der er blevet hendes signaturfrisure. Du kan blandt andet farve dinehårspidser med kulørt hårspray og ligne Harley på en prik.

 

Jokeren
Joaquin Phoenixs Joker er en helt ny fortolkning af den klassiske DC-karakter, og gennem få enkelte tips kan du ligne årets mest berømte skurk. Harley Quinn & Jokeren er det oplagte parkostume for jer, der elsker drama og skurke.

 

Sharon Tate
Tarantinos Once Upon A Time… In Hollywood har skabt en stigende interesse for 60’ernes modestil, og du kan ligne filmens Hollywood darling Sharon Tate gennem få enkelte trin. Efter at du har påført den smukke make-up, mangler du kun en sort rullekrave og en hvid nederdel for at ligne Margot Robbies karakter.

 

Pennywise
Elsker du gyserfilm og uhyggelige kostumer, så er Pennywise lige noget for dig. Den uhyggelige klovn med ballonen vendte tilbage i It del 2 sidste år, og hans karakteristiske ansigtsmaling og røde hår kan skræmme enhver gæst.

 

Maleficent
Angelina Jolies markerede kindben og knaldrøde læbestift har transformeret Disneys tegnefilmskarakter til en moderne skurk. I Maleficent: Mistress of Evil ser vi en mere sårbar side af Maleficent, der også repræsenteres i hendes tøjstil. Du kan rekreere det smukke kostume med få materialer ved at følge guiden foroven.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden