Cookie- og Privatlivspolitik
Pilou Asbæk får rolle i ny superheltefilm

Pilou Asbæk får rolle i ny superheltefilm

Sylvester Stallone er også med på rollelisten

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Danske Pilou Asbæk har scoret en rolle i den kommende superheltefilm Samaritan. Det skriver Deadline.

Asbæk, der har skabt sig et navn i international sammenhæng efter rollen som Euron Greyjoy i 'Game of Thrones' og film som Ghost in the Shell, skal spille over for selveste Sylvester Stallone.

Det er dog Javon 'Wanna' Walton, der skal spille hovedrollen som en ung dreng, der skal finde ud af om en superhelt, der forsvandt for 20 år siden, stadig er i live. 

Walton er blot 13 år, men har allerede medvirket som skuespiller fra tv-serien 'Euphoria' og besidder samtidig et kæmpe boksetalent.

Rollelisten tæller, udover Walton, Stallone og Asbæk, skuespillerne Martin Starr (Silicon Valley), Dascha Polanco (Orange is the New Black) og Moises Arias (Five Feet Apart).

Manden bag den genreblandende gyser Overlord, hvor Asbæk også havde en rolle, instruerer, og baseret på stilen i den film, bliver der nok tale om en anderledes superheltefilm.

Filmen, der således ikke er baseret på et forlæg fra fx Marvel eller DC Comics, bliver skrevet af Bragi F. Schut, der også lagde ord i munden på Stallone i Escape Room.

Samaritan er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere, men får amerikansk premiere i december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

22 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter