Cookie- og Privatlivspolitik
Internationalt medie sammenligner dansk skuespiller med en ung Scarlett Johansson

Internationalt medie sammenligner dansk skuespiller med en ung Scarlett Johansson

Mafiadrama imponerer i Berlin

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

På trods af at ingen danske film er med i hovedkonkurrencen til Berlin Filmfestival, er det alligevel danske film, der er på publikums læber. Spillefilmsdebutanten Jeanette Nordahl har nemlig sit mafiadrama Kød & Blod med i Panorama-sideprogrammet.

Især filmens debuterende hovedrolle, Sandra Guldberg Kampp, får masser af international ros. Hun bliver sågar sammenlignet med en ung Scarlett Johansson af det amerikanske branchemedie Variety, der forventer at se meget mere til den unge skuespillerinde. De giver filmen 4/5 stjerner og spår den til at blive et kæmpe hit.

Variety er ikke alene om begejstringen. The Hollywood Reporter kalder filmen ”en stærk dansk thriller”. De er især vild med Nordahls nuanceret familieportrættering og den psykologiske vold, der ulmer i mange af scenerne. Filmen kaldes en spændende Scandic Noir af The Guardian, der roser instruktøren for at lege med publikums følelser.

Kampp er ikke den eneste, unge dansker til at opnå anerkendelse ved den prestigefyldte filmfestival. Victoria Carmen Sonne, der er kendt fra Holiday og Psykosia, udnævnt som Shooting Star. Du kan læse om Sonnes reaktion på denne ære i vores interview her.

’Kød & Blod’ har dansk premiere den 12. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

3 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

4 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

5 dage siden