Cookie- og Privatlivspolitik
Internationalt medie sammenligner dansk skuespiller med en ung Scarlett Johansson

Internationalt medie sammenligner dansk skuespiller med en ung Scarlett Johansson

Mafiadrama imponerer i Berlin

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

På trods af at ingen danske film er med i hovedkonkurrencen til Berlin Filmfestival, er det alligevel danske film, der er på publikums læber. Spillefilmsdebutanten Jeanette Nordahl har nemlig sit mafiadrama Kød & Blod med i Panorama-sideprogrammet.

Især filmens debuterende hovedrolle, Sandra Guldberg Kampp, får masser af international ros. Hun bliver sågar sammenlignet med en ung Scarlett Johansson af det amerikanske branchemedie Variety, der forventer at se meget mere til den unge skuespillerinde. De giver filmen 4/5 stjerner og spår den til at blive et kæmpe hit.

Variety er ikke alene om begejstringen. The Hollywood Reporter kalder filmen ”en stærk dansk thriller”. De er især vild med Nordahls nuanceret familieportrættering og den psykologiske vold, der ulmer i mange af scenerne. Filmen kaldes en spændende Scandic Noir af The Guardian, der roser instruktøren for at lege med publikums følelser.

Kampp er ikke den eneste, unge dansker til at opnå anerkendelse ved den prestigefyldte filmfestival. Victoria Carmen Sonne, der er kendt fra Holiday og Psykosia, udnævnt som Shooting Star. Du kan læse om Sonnes reaktion på denne ære i vores interview her.

’Kød & Blod’ har dansk premiere den 12. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

2 dage siden
Jesper

But whyyyy ???!!!! :-S

4 dage siden
Stine Teglgaard
Ja!

Min personlige er:

1: There Will Be Blood
2:Phantom Thread
3:The Master
4: Magnolia
5: Boogie Nights

4 dage siden
Bjarke Friis Kristensen

Det er jeg ikke klar over var tilfældet. Vi har nu slettet kommentaren, da vi netop ikke vil hylde den slags. Mange tak / Mvh. Bjarke, kino.dk

4 dage siden
Camie

Hej Bjarke
Er Kino.dk nu begyndt at belønne SEO?

4 dage siden

Aktive debatter