Cookie- og Privatlivspolitik
Et must-see: Oscar-vinderen Joaquin Phoenix leverer "årets præstation" i Joker

Et must-see: Oscar-vinderen Joaquin Phoenix leverer "årets præstation" i Joker

Se den Oscar-vindende film nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Vi har set Batmans ærke-nemesis Jokeren i flere inkarnationer på film - men vi har aldrig set ham som i Joker! Og du kan selv få syn for sagen, filmen er nemlig landet på Blockbuster.dk.

Rollen indtages af den selvopofrende Joaquin Phoenix, der giver en af karrierens bedste præstationer som Arthur Fleck.

Filmen kan købes og lejes på Blockbuster.dk:

Filmen tager os med til 1980ernes Gotham. Det er et trist og mørkt sted, med masser af kriminalitet og her møder vi Arthur Fleck - en mand med mange problemer. Han arbejder som klovn, samtidig med at han prøver at slå igennem som komiker. Han bor med sin syge mor, og oven i alt det, har han psykiske problemer.

Hans liv kommer mere og mere ud på et sidespor, med vrangforestillinger, besættelser og i sidste ende også kriminalitet.

'Joker' har solgt mere end 500.000 billetter i de danske biografer. Filmen modtog flest nomineringer til årets Oscar-uddeling, hele 11 af slagens, og løb med to af statuetterne, herunder til en meget velfortjent til Joaquin Phoenix, der blev hædret som Bedste mandlige hovedrolle.

På kino.dk har brugerne også uddelt lutter stjerner og ros til 'Joker'. Se et udvalg af kommentarerne her:

★★★★★★

- Jeg kan ærlig talt ikke huske, hvornår jeg sidst har set så god en film … Det hele fungerede rigtig godt, og jeg har faktisk ikke rigtigt noget negativt at sige om filmen. Det er en film, hvor der virkelig er fokus på historie og karakterudvikling, og det er dét, der gør den spændende. (Jakob)

★★★★★★

- Uforlignelig film! Vanviddet er så invaderende, at det næsten bliver et kropsligt overgreb. Joaquin Phoenix bør være selvskreven til en Oscar. (Peer)

★★★★★★

- Joker er en utrolig film, og helt afgjort en af ​​årets bedste. Joaquin Phoenix levere en utrolig skræmmende og kraftfuld præstation. Hans øjne skinner med fuldstændig sindssyge. Det er klart den bedste præstation jeg har set i år. (Baron)

★★★★★★

- Jeg er stadig i en tilstand af lige dele beundring, chok og gåsehud, efter at have set Joker for 2 timer siden … Joaquin Phoenix leverer sit livs præstation - og det siger ikke så lidt - hvor han portrætterer en mand, der synker til bunds i sin sjæls mørke. (Thomas)

★★★★★★

- Joaquin Phoenix er helt utrolig i denne film. Han vrider sig, griner manisk og udfører en kraftfuld præstation, der bør give genlyd over hele filmhistorien. Todd Phillips har givet os noget så sjældent som en film, der både bevæger og giver stof til eftertanke. Filmen får min varmeste anbefaling! (Michael)

★★★★★

- Phoenix gør det fremragende som Arthur Fleck. Det hele slår klik og Jokerens skræmmende logik kommer til udtryk. Det er også en ganske anden type film fra nok tidens mest populære genre, og bestemt en oplevelse man ikke bør snyde sig fra. (Jacob)

Joker kan købes og lejes på Blockbuster.dk nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

21 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter