Cookie- og Privatlivspolitik
Et must-see: Oscar-vinderen Joaquin Phoenix leverer "årets præstation" i Joker

Et must-see: Oscar-vinderen Joaquin Phoenix leverer "årets præstation" i Joker

Se den Oscar-vindende film nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Vi har set Batmans ærke-nemesis Jokeren i flere inkarnationer på film - men vi har aldrig set ham som i Joker! Og du kan selv få syn for sagen, filmen er nemlig landet på Blockbuster.dk.

Rollen indtages af den selvopofrende Joaquin Phoenix, der giver en af karrierens bedste præstationer som Arthur Fleck.

Filmen kan købes og lejes på Blockbuster.dk:

Filmen tager os med til 1980ernes Gotham. Det er et trist og mørkt sted, med masser af kriminalitet og her møder vi Arthur Fleck - en mand med mange problemer. Han arbejder som klovn, samtidig med at han prøver at slå igennem som komiker. Han bor med sin syge mor, og oven i alt det, har han psykiske problemer.

Hans liv kommer mere og mere ud på et sidespor, med vrangforestillinger, besættelser og i sidste ende også kriminalitet.

'Joker' har solgt mere end 500.000 billetter i de danske biografer. Filmen modtog flest nomineringer til årets Oscar-uddeling, hele 11 af slagens, og løb med to af statuetterne, herunder til en meget velfortjent til Joaquin Phoenix, der blev hædret som Bedste mandlige hovedrolle.

På kino.dk har brugerne også uddelt lutter stjerner og ros til 'Joker'. Se et udvalg af kommentarerne her:

★★★★★★

- Jeg kan ærlig talt ikke huske, hvornår jeg sidst har set så god en film … Det hele fungerede rigtig godt, og jeg har faktisk ikke rigtigt noget negativt at sige om filmen. Det er en film, hvor der virkelig er fokus på historie og karakterudvikling, og det er dét, der gør den spændende. (Jakob)

★★★★★★

- Uforlignelig film! Vanviddet er så invaderende, at det næsten bliver et kropsligt overgreb. Joaquin Phoenix bør være selvskreven til en Oscar. (Peer)

★★★★★★

- Joker er en utrolig film, og helt afgjort en af ​​årets bedste. Joaquin Phoenix levere en utrolig skræmmende og kraftfuld præstation. Hans øjne skinner med fuldstændig sindssyge. Det er klart den bedste præstation jeg har set i år. (Baron)

★★★★★★

- Jeg er stadig i en tilstand af lige dele beundring, chok og gåsehud, efter at have set Joker for 2 timer siden … Joaquin Phoenix leverer sit livs præstation - og det siger ikke så lidt - hvor han portrætterer en mand, der synker til bunds i sin sjæls mørke. (Thomas)

★★★★★★

- Joaquin Phoenix er helt utrolig i denne film. Han vrider sig, griner manisk og udfører en kraftfuld præstation, der bør give genlyd over hele filmhistorien. Todd Phillips har givet os noget så sjældent som en film, der både bevæger og giver stof til eftertanke. Filmen får min varmeste anbefaling! (Michael)

★★★★★

- Phoenix gør det fremragende som Arthur Fleck. Det hele slår klik og Jokerens skræmmende logik kommer til udtryk. Det er også en ganske anden type film fra nok tidens mest populære genre, og bestemt en oplevelse man ikke bør snyde sig fra. (Jacob)

Joker kan købes og lejes på Blockbuster.dk nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

21 timer siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim
https://detsundesind.dk/

3 dage siden
Jacob

Man kunne også forestille sig at Jurassic World vil udvide til serieformatet ligesom Lucasfilm gør i stor stil med Star Wars.

5 dage siden
Jonas user/950929
Jonas user/950929

Normalt ville man kunne finde en ting eller to positivt om en hver film, men dette b films projekt ligner noget lavet af en 3 klasse.

5 dage siden

Aktive debatter