Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Bond 25: No Time to Die

Alt vi ved om Bond 25: No Time to Die

Skuespillere, instruktør og premieredato

Stem op!
68
Stem ned!
0
(reset)

Efter de seneste offentliggørelser kan vi begynde at danne os et overblik over den næste 007-film, der har fået titlen No Time to Die. Derfor samler vi her alt, vi ved om den kommende spion-film fra premieredato til instruktør, og vi kommer også forbi de annoncerede skuespillere samt traileren.

SF Studios

- Bond 25: No Time to Die handler om James Bond, der er stoppet som aktiv agent, og han nyder nu livet på Jamaica. Hans fredelige tilværelse afbrydes brat, da hans gamle CIA-ven har brug for hjælp. Bond skal finde en kidnappet videnskabsmand, men det viser sig at være bedrag. Han kommer i stedet på spor efter en mystisk ny skurk.

- Daniel Craig vender tilbage for femte og sidste gang som James Bond. Efter sin kontroversielle udtalelse i 2015, hvor skuespilleren bebudede, at han hellere ville skære sine håndled over end at medvirke i en 007-film mere, er han kommet på bedre tanker. Måske en løn på 25 millioner dollars og procenter af filmens indkomst fik ham på andre tanker?

- Efter Instruktøren Danny Boyle hoppede fra projektet i august, har 'No Time to Die' nu fundet en erstatning. Filmen skal instrueres af Cary Fukunaga, manden der tidligere har instrueret første sæson af serien True Detective og står bag Netflix-serien 'Maniac'. 

SF Film

- Da Boyle forlod 'No Time to Die', gjorde filmens manuskriptforfatter John Hodge det samme. I stedet skal Scott Z. Burns skrive manuskriptet. Med film som The Bourne Ultimatum og The Informant på sit CV, er han i forvejen ganske vant med agent-genren. 

- Efter adskillelige udsættelser, har filmen nu fået en definitiv premieredato. Den 4. april 2020 får filmen premiere i de danske biografer. 

Bond 25: No Time to Die ©  ‎SF Studios

- Franchisen har skiftet distributør. Mens det forsat er MGM, der står for de amerikanske biografer, så skal de i Europa samarbejde med Universel Pictures, som har overtaget fra Sony, hvis kontrakt udløb i 2015.

- Optagelserne startede i april 2019 i i Jamaica, hvor Ian Fleming skrev Bond-bøgerne og hvor bl.a. Dr. No finder sted. 

Bond 25: No Time to Die ©  ‎SF Studios

- Det endelige cast er blevet annonceret, og udover Daniel Craig, er der en række skuespillere der vender tilbage til filmserien. Ralph Fiennes er tilbage som M, mens Naomie Harris og Ben Whishaw igen kan ses som Eve Moneypenny og Q. Vi får også et gensyn med Léa Seydoux i rollen som Dr. Madeline Swann.

Bond 25: No Time to Die ©  ‎SF Studios

- Af andre offentliggjorte skuespillere finder vi navne som Billy Magnussen, Dali Benssalah, Ana de Armas og Jeffrey Wright.

- Filmens skurk skal spilles af den Oscar-vindende skuespiller Rami Malek. Den amerikanske skuespiller var længe rygtet til at spille rollen, og i april 2019 blev han så annonceret som skurk med dansk/svenske David Dencik i rollen som håndlanger. Christoph Waltz vender desuden tilbage som skurken Blofeld. 

 Bond 25: No Time to Die ©  ‎SF Studios

- Den nye agent 007 er sandsynligvis fundet, og det bliver skuespillerinden Lashana Lynch, der kommer til at medvirke i 'No Time to Die'.  

- Barbara Broccoli, datter af den legendariske Albert R. Broccoli, og Michael G. Wilson fungerer igen som producere. De har været en del af Bond-holdet siden hhv. The Living Daylights i 1987 og Moonraker i 1979. Wilson har sågar været med til at forfatte hele 5 Bond-film.

-Traileren starter ud med en James Bond, der er stoppet som agent og nyder livet på Jamaica. Her lever han sammen med Madeleine Swann, men da Bond bliver tvunget tilbage i arbejde kommer Madeleines hemmeligheder frem, og han begynder at tvivle på hende. Bond kommer på sporet af en farlig skurk med farlig teknologi og missionen bliver sværere end forventet. 

- Den 18-årige superstjerne Billie Eilish har fået æren af at lave titelsangen til filmen. Hun er dermed den yngste kunstner nogensinde til at lave en Bond-sang. Sangen hedder 'No Time to Die' efter filmens titel. 

No Time to Die får dansk premiere den 2. april 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Thomas

Hmm... Når kæmpeosterejen ikke kan lide den, så skulle man måske overveje at skrive den på "Skal ses listen".

1 time siden
Thomas

Men Duran Duran får min stemme. A view to a kill var den første Bond film jeg kan huske at have set, og sangen synes jeg stadig er rigtig fed.

1 time siden
DJN
DJN

en klam, lille mand. Han burde spærres inde.

Gone With the Wind? Ja tak, han mener sikkert bogen, hvor KKK optræder som helte.

3 timer siden
Yasmin

Han er simpelthen en idiot. Fatter ikke hvorfor han skal kommentere på det til at state med.

4 timer siden
Marianne

så er deres syn på alle mulige slags film vel uendeligt ligegyldige?

5 timer siden

Aktive debatter