Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i februar

5 film du skal se i februar

Drømmebyggere, gentlemen-gangstere og lynhurtige pindsvin

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Årets anden vintermåned byder på en lang række film i biografen for enhver smag. Brugerne på kino.dk glæder sig dog til 5 film lidt mere end de øvrige februar-titler.

Der er tale om to film for familierne, en om en familie, en krimi-komedie og en superheltefilm med en skurk i hovedrollen.

Læs mere og se trailers herunder.

1. Drømmebyggerne (91 %)
Dansk animationsfilm om pigen Minna, der opdager, at drømme ikke bare kommer af sig selv, men bliver fabrikeret af såkaldte drømmebyggere. Da det på samme tid går op for hende, at hun kan ændre sin irriterende stedsøsters personlighed ved at ændre hendes drømme, ser hun muligheden for at slippe af med hende.


2. The Gentlemen (90 %)
Guy Ritchie, instruktøren bag Snatch og Sherlock Holmes, er tilbage med en action-komedie om et narkoimperium, der trues af nye gangstere, som vil sætte sig på tronen. Rollelisten taler for sig selv og byder bl.a. på Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam og Michelle Dockery.3. Sonic the Hedgehog (89 %)
Den lynhurtige maskot fra konsolspillene af samme navn kommer til filmen for første gang. Den lokale politimand Tom møder Sonic og bliver derved rodet ind i et større komplot, hvor regeringen er efter dem. Den onde videnskabsmand og ærkefjenden Dr. Ivo Robotnik, også kendt som Doctor Eggman, spilles af Jim Carrey.


4. En helt almindelig familie (89 %)
Det danske feel-good drama handler om en lille forstandsfamilie, hvis liv bliver totalt vendt på hovedet, da faderen vælger at skifte køn. Thomas bliver til Agnete. Men hvad gør det egentlig ved den fodboldglade familie? Især den 11-årige datter Emma har svært ved at acceptere den drastiske ændring. I hovedrollen ses Mikkel Boe Følsgaard, der gennemgår en imponerende transformation til kvinde.


5. Birds of Prey (85 %)
Margot Robbie er tilbage i rollen som Harley Quinn, der blev introduceret i Suicide Squad. DC-skurkens nye film tager udgangspunkt, efter Jokeren og Harley Quinn er gået fra hinanden. Harley mister sin immunitet i Gotham, og hun har pludselig alle byens forbrydere, der har et udstående med hende, på nakken. Herunder den farlige gangster Roman Sionis.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

22 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

1 dag siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter