Cookie- og Privatlivspolitik
14 komedier du skal se i 2020

14 komedier du skal se i 2020

Vores guide til næste års latter-fix

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Hvis man trænger til at motionere kæbemusklerne med en solid omgang latter, er der heldigvis masser af morsomme, skæve og skrupskøre komedier at glæde sig til i 2020.

Listen består af film, der hovedsageligt anskues som komedie, men der er sin del genreblandinger med drama, adventure og romantik.

Klik på titlerne for at læse mere om dem.

20th Century Fox
Jojo Rabbit – premiere den 16. januar
Der er satire i højsædet i Taika Waititis krigskomedie, der foregår under Anden Verdenskrig, hvor vi følger en ung dreng med ingen ringere end Hitler som sin usynlige ven. Instruktøren stod også bag den sorthumoristiske Thor: Ragnarok, og han indtager personligt rollen som Føreren.

UIP
Dolittle – premiere den 23. januar
Robert Downey Jr. giver nyt liv til den klassiske karakter Dr. Dolittle, der er en snaksalig dyrlæge med den usædvanlige evne at kunne tale med dyr. Filmen er baseret på børnebogsserien af samme navn, der senest blev filmatiseret i to film fra 1997 og 2001 med Eddie Murphy i titelrollen.

De særlige – premiere den 23. januar
Et fransk komedie-drama om to mænd, der begge arbejder med autisme-ramte børn og unge. Filmen er instrueret af makkerparret Olivier Nakache og Éric Toledano, der også stod bag det rørende og anmelderroste drama De urørlige, der er den mest set franske film nogensinde.

Klovn the Final / Per Arnesen
Klovn 3: The Final – premiere den 30. januar
Frank Hvam og Casper Christensen vender tilbage for tredje og sidste gang i 'Klovn the Final', der er det afsluttende kapitel i filmserien bestående af Klovn: The Movie og Klovn Forever baseret på komedieserien af samme navn. Udgangspunktet er i denne omgang Franks 50-års-fødselsdag, og mon ikke tingene ender grueligt galt?

Angel Films
The Peanut Butter Falcon – premiere den 12. marts
Zac er 22 år, har downs syndrom og drømmer desuden om at blive professionel westler. Da han stikker af for at forfølge denne drøm, bliver det starten på en rejse, ingen kunne have forudset. Zac spilles af Shia LaBeouf, der får selskab af Dakota Johnson og Bruce Dern.

Scanbox

The Lovebirds – premiere den 14. maj
'The Lovebirds' handler om et kærestepar, der er på kanten til et brud, da de ufrivilligt bliver en del af et morsomt mordmysterium, der tvinger dem tættere på hinanden igen. Den mandlige hovedrolle spilles af Kumail Nanjiani, der også instruerede og medvirkede i den anmelderroste komedie The Big Sick.

Free Guy – premiere den 2. juli
Ryan Reynolds spiller en bankkasser, der pludselig opdager, at han er en spiller i et videospil. Action-komedien er instrueret af Shawn Levy, der også lavede bl.a. Nat på Museet og Date Night.

Sony Pictures
Ghostbusters 3 – premiere den 9. juli
Her er der ikke tale om et reboot, som vi så det i 2016, men snarere en direkte fortsættelse til klassikerne Ghostbusters og Ghostbusters II. Instruktørstolen tilfalder da også Jason Reitman, søn af Ivan Reitman, der instruerede de to første film.

The Personal History of David Copperfield – premiere den 6. august
Filmen er baseret på den populære roman af Charles Dickens og handler om den unge David Copperfield, der bevæger sig gennem en tilværelse fra fattigdom til rigdom og møder en lang række skæve eksistenser på sin vej. Dev Patel fra Slumdog Millionaire spiller titelrollen.

Barb and Star Go to Vista Del Mar – premiere den 13. august
De to barndomsveninder Barb og Star rejser for første gang fra deres hjemby sammen for at holde ferie i Florida, men det bliver begyndelsen på et uforudsigeligt eventyr, der byder på både romantik og farlige fjender. Hovedrollerne Kristen Wiig og Annie Mumolo har tidligere spillet sammen i Bridesmaids.

Lille sommerfugl – premiere den 5. november
Det danske komedie-drama 'Lille sommerfugl' tager udgangspunkt i guldbrylluppet mellem landmanden Ernst og hans hustru Louise, hvor festlighederne ender med at sætte familien alvorligt på prøve, da en række hemmeligheder ser dagens lys. Instruktør Søren Kragh-Jacobsen stod bag bl.a. Gummi Tarzan og Mifunes sidste sang.

Happiest Season – premiere den 26. november
Så er der romantisk komedie med et drys af jul i vente med 'Happiest Season', hvor en ung kvinde planlægger at fri til sin kæreste ved familiens julefest – men kæresten er bare stadig ikke sprunget ud overfor sin egen konservative familie. Claire DuVall, kendt fra Operation Argo, har både skrevet og instrueret filmen.

Hvor kragerne vender – premiere den 26. november
Den unge forfatter Laura forlader familien og provinsen for at udleve sit efterstræbte kunstneriske bohemeliv i København, men da hun tvinges tilbage til landet til et bryllup, sætter erstatningsangsten ind. Det danske komedie-drama er Lisa Jespersens spillefilmsdebut.

Paramount Pictures
Coming to America 2 – premiere den 17. december
Efterfølgeren til den klassiske 80’er-film Coming to America, hvor den afrikanske prins nu tilsyneladende er blevet konge af Afrika. Han opdager dog, at han har en søn i Amerika, så nu må han drage afsted for at finde den unge mand og gøre ham til sin retsmæssige tronarving.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

1 dag siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

1 dag siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

5 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

6 dage siden

Aktive debatter