Vender Skywalkers tilbage i kommende Star Wars-film?

Det skulle ellers have været slut efter ’The Rise of Skywalker’
Luke Skywalker i 'The Last Jedi'
(© Disney Pictures)

Den biografaktuelle Star Wars: The Rise of Skywalker skulle være slutningen på Skywalker-æraen. Men nu teaser Lucasfilms chef Kathleen Kennedy muligheden for, at Skywalkers vil kunne dukke op igen i kommende Star Wars-film.

Køb dine billetter til ’ Star Wars: The Rise of Skywalker’ herunder:



For selvom det niende rumeventyr i Skywalker-sagaen altså skulle være den sidste film om og med det legendariske familienavn, har Kennedy i et interview nu luftet muligheden for, at det vil kunne vende tilbage. Det skriver The Playlist.

Spurgt ind til slutningen på Skywalker-sagaen fortæller hun således:

- Det er med en blanding af følelser, fordi vi har haft en så utrolig tid, at disse fem år og at lave disse tre film bare er fløjet afsted. Det at indse, at vi afslutter sagaen, afslutter ikke nødvendigvis Skywalkers, de kan altid på en eller anden måde dukke op igen. Men lige nu afsluttes det.

Det betyder naturligvis ikke, at vi får et tiende kapitel i sagaen om Skywalkers lige med det sammen. Men med tanke på filmenes succes, er det bestemt ikke utænkeligt, at der bliver sat handling bag ordene.

For hvad skal der nu ske med Rey, Finn, Poe og de andre nye karakterer? Måske de kan dukke op i deres egne film, spin-offs eller andre måder, hvorpå de kan bringes tilbage på det store lærred.

Lyt også til vores Star Wars-podcasts ved at klikke på billederne herunder:

Vi klæder dig på til ’Star Wars: The Rise of Skywalker’ på 20 minutter:



’Star Wars: The Rise of Skywalker’ spoiler-snak: