Cookie- og Privatlivspolitik
Se den store Golden Globe-vinder 1917 i biografen nu

Se den store Golden Globe-vinder 1917 i biografen nu

Krigsfilmen har fået prisen for Bedste dramafilm og Bedste instruktør (sponsoreret)

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Ved søndagens afholdte prisuddeling Golden Globes tog den aktuelle 1. verdenskrigsfilm 1917 prisen hjem for både Bedste dramafilm, mens Sam Mendes fik prisen for Bedste instruktør.

Køb dine billetter til ’1917’ herunder:


Krigsdramaet handler om to unge, britiske soldater, der bliver stillet overfor en umiddelbart umulig mission en dag under 1. verdenskrig.

De bliver nemlig sendt dybt ind på fjendens territorium for at advare deres egne mænd om et skæbnesvangert baghold. Hvis de to soldater fejler, vil 1600 mænd miste livet.

'1917' er skudt af den 14 gange Oscar-nominerede fotograf Roger Deakins som én lang sekvens, hvor kameraet næsten uden at klippe følger de to soldater gennem skyttegrave, pigtråd og eksplosioner. 

Brugerne her på kino.dk er også begejstrede for filmen:

★★★★★★
- Et mirakel. Lad det være sagt med det samme; ’1917’ er ulig nogen anden krigsfilm, der er lavet. Den er vanvittig ambitiøs på flere punkter - lige så nervepirrende spændende som en thriller, uhyggelig som en gyser og forstyrrende som et sandt mareridt. (Niclas Dalby)

★★★★★
- Mesterlig krigsfilm! Jeg havde store forventninger til den her! Sam Mendes, manden bag bl.a. de to forrige Bond-film ’Skyfall’ og ’Spectre’ stod foran den enorme opgave at skulle lave en krigsfilm, der ikke føltes som endnu en omgang "been there done that", og det synes jeg, han er sluppet rigtig godt fra! Det er ikke uden grund, at denne film er blevet sammenlignet med ’Saving Private Ryan’ og kaldt den bedste krigsfilm siden den! (The Daydreamer)

★★★★★
- Jeg er virkelig imponeret over sådan et godt stykke arbejde. Det er en film, som man skal se uanset hvem man er, derfor giver jeg ’1917’ fem store stjerner. (Claus)

Se '1917' i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

INGRIDuser/329937
INGRIDuser/329937

Ser du månen Daniel... en fantastisk film

6 timer siden
gitte

1. Frank giver svigermor en "pearl necklace".

lige som den gang han kom i øjet på hende.
han er bare uheldig med hende

11 timer siden
Christian Sejr

SER DU MÅNEN, DANIEL
kLART ANBEFALES - ELLER DEN GENIALE "DE FRIVILLIGE"

15 timer siden
Anita

Ved ikke om min stemme er godkendt. ingen kvittering...

17 timer siden
Stine Teglgaard

Du har ret, og den rettelse, troede vi var kommet igennem allerede på dagen - men desværre oplever vi nogen gange, at vores rettelser ikke gemmes -

17 timer siden

Aktive debatter