Cookie- og Privatlivspolitik
Marvel-chock! Doctor Strange 2 mister sin instruktør

Marvel-chock! Doctor Strange 2 mister sin instruktør

Skyldes det ønsket om mindre horror?

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Scott Derrickson, der stod bag den succesrige superheltefilm Doctor Strange i 2016, har forladt posten som instruktør af efterfølgeren Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Det skriver Variety, der samtidig påpeger, at det skyldes kreative uoverensstemmelser med produktionsselskabet Marvel Studios. Derrickson beholder dog sin stilling som excecutive producer.

Man kan kun gisne om, hvad der har ført til disse kreative uoverensstemmelser, men måske har Derrickson, der tidligere bl.a. har instrueret den brutale horrorfilm Sinister, ønsket for mange gyserelementer til Marvels smag...

Scott Derrickson på produktionen til 'Doctor Strange'

Afsløringen kommer som lidt af en overraskelse, selvom Marvel tidligere har smidt instruktører på porten, mest opsigtsvækkende med Edgar Wright i Ant-Man.

I efterfølgeren til 'Doctor Strange' får vores kære troldmand, spillet af Benedict Cumberbatch, følgeskab af en anden magiker i form af Elizabeth Olsens karakter, Scarlet Witch.

Det forventes stadig, at optagelserne starter til maj i år, og Marvels folk søger med det samme efter en instruktørerstatning.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness forventes trods dagens nyheder at få premiere den 6. maj 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lindauser/1464257
Lindauser/1464257

Kan godt lide, at se, hvordan en opfølgning udlever den oprindelige etter efter mange år.

3 timer siden
Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

16 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden

Aktive debatter