Cookie- og Privatlivspolitik
Joaquin Phoenix lyder, som om han er frisk på mere Joker

Joaquin Phoenix lyder, som om han er frisk på mere Joker

"Todd Phillips og jeg arbejdede lige nu, hvis vi kunne"

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Først afviste instruktøren Todd Phillips alle muligheder for en fortsættelse til den aktuelle Joker. Nu er der mere nyt om den sag.

DC-filmen med Joaquin Phoenix i titelrollen har nemlig allerede slået rekorden for den bedste oktober-åbning nogensinde, og filmen er uden tvivl tidens mest omdiskuterede. På både ondt og godt.

Nu har Phoenix selv udtalt sig om potentialet for flere film med den mentalt udfordrede og ekstremt voldelige karakter Arthur Fleck i fokus. I en samtale med Peter Travers lyder det fra Phoenix:

”Jeg har talt en del med Todd (Phillips, red.) om, hvad vi måske kunne gøre, helt generelt, bare det at arbejde sammen, men også specifikt, om der er noget andet vi kan gøre med Joker, der kunne være interessant”.

Derefter fortsatte samtalen til at handle mere specifikt om en fortsættelse. Phoenix, der er berygtet for at have takket nej tak til rollen som Dr. Strange, fordi han ikke vil skrive kontrakt på fortsættelser, har her en anden tone:

”Jeg ved ikke, om der er mere at fortælle. Mig og Todd ville stadig arbejde sammen lige nu, hvis vi kunne. For det virkede uendeligt, mulighederne for hvor vi kan gå hen med den her karakter.”

Tag ikke fejl, Warner Bros. har uden tvivl allerede tilbudt både Phoenix og Phillips et ton penge, eftersom deres mørke 70er-karakterdrama om Batmans ærkenemesis åbnede større end selveste Justice League.

Læs også: Lad os diskutere 'Joker'... med spoilers

Nu bliver det spændende, om filmselskabet kan overtale så karakterfast en skuespiller som Phoenix til at hoppe ombord på franchise-vognen, eller om de i virkeligheden bare skal glæde sig til Robert Pattinsons The Batman, der med lidt held kan blive lige så succesrig.

Joker er lige nu aktuel over hele landet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
frankuser/244195

Joaquin Phoenix præstation er helt uden for bedømmelse... fantastisk film og præstation.
Man skal ikke se dette som hverken en DC eller Marvel film...
Dette er et mesterværk af sin helt egen slags. Og den type film splitter naturligvis publikum.
Håber bestemt ikke der kommer en 2´er.. selvom jeg ville elske at se den. Lige nu står denne her som et mesterværk med en helt unik skuespiller i hovedrollen og det billede skal ikke forstyrres af en 2´er.

Peteruser/701227

Behøver ikke en efterfølger.
Er dybt skuffet over denne film.
Er fan af DC og Marvel, men bestemt ikke af Joker filmen!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

De 5 jeg glæder mig mest til er flg.

20 minutter siden
Rahbek

VI har ventet spændt på efterfølgerne til både Avatar og Topgun. Nu hvor de har været længe ventet.

5 timer siden
CINEMANDRUP

1.Doctor Strange in the multiverse og madness - fordi Benedict Cumberbatch er eminent godt castet til denne rolle og leverer gang på gang i alt og

7 timer siden
Andreas

Det bliver spændende at se Scream. Den kan blive alt fra værste i serien (hvilket ikke siger så lidt) til en ny klassiker.

22 timer siden
castigo

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Spider-Man: Across the Spider-Verse (Part One)
Nightmare Alley
The Batman

1 dag siden

Aktive debatter