Cookie- og Privatlivspolitik
Ja, Disney genindspiller også Bambi

Ja, Disney genindspiller også Bambi

- og 'Pinocchio' skal instrueres af Oscar-vinder

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne om en genindspilning af Bambi har stået på længe, men nu skulle den være god nok. Disneys nyeste opdatering af bagkataloget bliver af klassikeren om dådyret fra 1942.

The Hollywood Reporter bekræfter, at Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) og Lindsey Beer (Chaos Walking) er hyret til at stå for manuskriptet, mens Chris og Paul Weitz producerer.

Man kan forvente, at dyrene i 'Bambi' bliver animeret i samme naturtro stil som genindspilningen af Løvernes konge, der solgte billetter for over en mia. dollars sidste år.

Genindspilningen af 'Bambi', der handler om dådyrets vej fra barn til voksen i livets cyklus (nej, vi taler ikke om 'Løvernes konge', selvom vi igen er i samme territorium), har endnu ikke fået premieredato.

Læs også: Guide til Disneys kommende genindspilninger.

Når vi nu er ved Disneys genindspilninger, kan det nævnes, at Pinocchio har fundet sin instruktør. Robert Zemeckis, Oscar-vinderen bag bl.a. Forrest Gump, skal skrive og instruere filmen om den levende dukke.

Pinocchio afventer også premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter