Cookie- og Privatlivspolitik
Ja, Disney genindspiller også Bambi

Ja, Disney genindspiller også Bambi

- og 'Pinocchio' skal instrueres af Oscar-vinder

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne om en genindspilning af Bambi har stået på længe, men nu skulle den være god nok. Disneys nyeste opdatering af bagkataloget bliver af klassikeren om dådyret fra 1942.

The Hollywood Reporter bekræfter, at Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) og Lindsey Beer (Chaos Walking) er hyret til at stå for manuskriptet, mens Chris og Paul Weitz producerer.

Man kan forvente, at dyrene i 'Bambi' bliver animeret i samme naturtro stil som genindspilningen af Løvernes konge, der solgte billetter for over en mia. dollars sidste år.

Genindspilningen af 'Bambi', der handler om dådyrets vej fra barn til voksen i livets cyklus (nej, vi taler ikke om 'Løvernes konge', selvom vi igen er i samme territorium), har endnu ikke fået premieredato.

Læs også: Guide til Disneys kommende genindspilninger.

Når vi nu er ved Disneys genindspilninger, kan det nævnes, at Pinocchio har fundet sin instruktør. Robert Zemeckis, Oscar-vinderen bag bl.a. Forrest Gump, skal skrive og instruere filmen om den levende dukke.

Pinocchio afventer også premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

4 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

1 dag siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden
Lars Michael

Jeg har altid sagt for sjov, at Mads Mikkelsen minder meget om Poul Reinhardt HVORFOR DET ville nogle sige.

4 dage siden

Aktive debatter