Cookie- og Privatlivspolitik
Danskers rolle afsløret i Bond 25: Bliver ikke skurk!

Danskers rolle afsløret i Bond 25: Bliver ikke skurk!

Se også de nyeste billeder fra 'No Time To Die'

Stem op!
60
Stem ned!
0
(reset)

Det er flere måneder siden, at det kom frem at dansk-svenske David Dencik havde fået en rolle i den kommende 007-film No Time To Die.

Alle antog på det tidspunkt, at han skulle agere skurk i en eller anden udstrækning sammen med Rami Malek - som flere andre danskere har gjort det tidligere i franchisen.

Det viser sig i midlertidig nu ikke at holde stik. De første detaljer om danskerens rolle er nemlig sluppet nu i en artikel i Entertainment Weekly. 

Her beskriver et nyt resume af 'No Time To Die', at James Bond skal hjælpe sin gamle CIA-ven Felix Leiter med at befri en kidnappet videnskabsmand, Waldo - spillet af David Dencik.

Det fører Agent 007 til Cuba, hvor han følger i fodsporene på mystisk arrede skurk, Safin (Rami Malek), som altså formentlig har Waldo i sin varetægt.

Bond-filmene er dog altid hemmeligsfulde og fyldt med overraskelser, så vi kan måske ikke helt afskrive, at Waldo kan have onde intentioner også. Men det tyder lige nu på, at han ikke intager en skurkerolle.

Artiklen præsenterer også en række nye billeder fra den længe ventede film, der ventes at blive Daniel Craigs sidste som den britiske spion.

På billederne ser vi lidt fra behind-the-scenes, hvor man bl.a. kan se instruktør Cary Fukunaga snakke med skuespillerne - herunder en yderst beskidt Bond.

Bond 25: No Time To Die får dansk premiere den 2. april.

 

Bond 25: No Time To Die, har premiere 2. april. Få en e-mail, når billetterne er tilgængelige her.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

4 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

4 timer siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

4 timer siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

5 timer siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

1 dag siden

Aktive debatter