Bliver No Time to Die den længste James Bond-film nogensinde?

Rygterne siger at den bliver næsten 3 timer
Billede
(© SF Studios)

Film omkring 3 timer, er efterhånden ikke en sjældenhed. De seneste par år har vi set blandt andre The Wolf of Wall Street, The Hateful Eight, Interstellar, The Irishman og Avengers: Endgame.

Marvels seneste Avengers-film viser netop, at længde ikke er en hindring for succes. Den endte nemlig med at blive den bedst indtjenende film nogensinde, på trods af en spilletid på 3 timer og 2 minutter. En liste hvor den 3 timer og 15 minutter lange Titanic i øvrigt er nummer 3.

Nu er det måske kommet frem, at den næste Bond film No Time to Die også kommer til at være tæt på 3 timer. Den lettiske distributør af filmen har nemlig listet filmens længde til 2 timer og 54 minutter. Ingen har bekræftet at filmen er færdigklippet endnu, men vi er tæt på premieren.

Bond-filmene er aldrig korte, med Quantum of Solace værende den korteste på 1 time og 47 minutter. Hvis No Time to Die ender på 2 timer og 54 minutter kommer den til at være 14 minutter længere end Spectre, der lige nu er den længste Bond film.

No Time to Die har premiere 2. april. Tilmeld billetalarm og få en mail, når billetterne er tilgængelige her!