Cookie- og Privatlivspolitik
Bekræftet: Thor 4 er på vej med Chris Hemsworth

Bekræftet: Thor 4 er på vej med Chris Hemsworth

Thor: Ragnarok-instruktør vender tilbage

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Taika Waititi skal skrive og instruere den kommende og fjerde Thor-film. Det skriver The Hollywood Reporter.

Tordenguden forventes igen at blive spillet af Marvel-fanfavoritten Chris Hemsworth, der senest var aktuel som Thor i Avengers: Endgame.

Dermed kommer vi til at se en Thor: Ragnarok-forening i den kommende Thor 4.

Chris Hemsworth har selv udtrykt ønske om at medvirke i den kommende Guardians of the Galaxy vol. 3, som slutningen af 'Endgame' også klart kunne åbne muligheden for.

Det bliver således interessant at se, hvor Thor er i Marvel Cinematic Univers (MCU), når 'Thor 4' på et tidspunkt rammer det store lærred.

Annonceringen af filmen betyder dog, at live-action genindspilningen af den berømte japanske anime Akira, der skal varetages af Waititi, bliver forsinket endnu en gang. Warner Bros. har således sat forberedelserne i bero, indtil 'Thor 4' er kommet fra land.

'Thor 4' afventer premieredato.

Chris Hemsworth er lige nu aktuel i Men in Black: International.

Taika Waititi næste film er 'Jojo Rabbit' med premiere den 16. januar 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Det står kun i Hollywood Reporter. Hverken Marvel Studios, Kevin Feige, Taika Waititi eller Chris Hemsworth har bekræftet det. I bedste tilfælde må dette være en anonym kilde og disse har vist at de sagtens kan tage fej.

johnny

syndt at det skal gå ud over akira. var det ikke meningen at der skulle komme en pause fra mcu filmene. jeg mener bare så kunne man jo lave akira først. nu har vi haft thor i syv andre film, så kan man vel nok tåle en pause med ham.

Jacob

Det er lidt stort at en enkelt karakter får sin fjerde solofilm, og det havde man næppe forestillet sig skulle være tordenguden. Jeg ville elske hvis titlen bare blev Thor 4. Det lyder rigtig godt på engelsk.

Setsu

Det kan kun blive godt!!

Brix

:-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.