Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm: Dansk thriller, familiekrise, katolsk komedie og juleklassiker

Ugens premierefilm: Dansk thriller, familiekrise, katolsk komedie og juleklassiker

Se trailers til alle ugens premierefilm

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I denne uge er der fem nye biografoplevelser på plakaten. Der er bl.a. premiere på et nyt dansk thriller-drama, en britisk film om finanskrisen efterdønninger af Ken Loach og en Golden Globe-nomineret pave-komedie.

Endelig kan du se Tim Burtons jule/halloween-klassiker i en helt ny og forbedret 3D-version og to pavers komiske diskussioner om den katolske kirkes fremtid. Robert Pattinson er også aktuel i en original rumfilm.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Harpiks
Teenageren Liv lever et afskåret liv dybt inde i skoven med sin far Jens og stærkt overvægtige mor Maria, der er flygtet fra civilisationen for at holde deres datter skjult i håbet om at beholde hende.

Den danske thriller har Sofie Gråbøl i en komplet uigenkendelig rolle som Maria, og Jens spilles af Peter Plaugborg, kendt fra bl.a. Skammerens datter og Submarino. Og så spiller ingen ringere end Ghita Nørby bedstemoren.


Sorry We Missed You
Parret Ricky og Abbie Turner har levet med store økonomiske udfordringer lige siden Finanskrisen 2008, og da Ricky får et nyt, krævende arbejde, sættes der yderligere pres på deres ægteskab, der nærmer sig bristepunktet.

Den engelske mesterinstruktør Ken Loach står bag filmen, der lægger sig op af samme samfundskritiske temaer som hans tidligere prisvindende værk Jeg, Daniel Blake.


The Nightmare Before Christmas 3D
Jack Skellington er den ranglede, selvglade konge af Halloweenbyen, der beslutter sig for også at overtage Julebyen, hvorfor han kidnapper julemanden og begynder at forme julen efter sin egen opfattelse.

Denne klassiske stop-motion-film af Tim Burton og Henry Selick er oprindeligt fra 1993, så det er nu 25 år siden, at den havde dansk premiere. Det fejres med en repremiere med en opdateret 3D-version af værket.


The Two Popes
De to ældre paver Benedict og Francis er begge meget religiøse, om end den ene er stærkt konservativ og den anden mere liberal. Gennem samtaler bag Vatikanets murer prøver de nu at finde en ny vej for den katolske kirke.

Netflix-filmen har den prisvindende stjerneskuespiller Anthony Hopkins i rollen som Benedict og Golden Globe-nominerede Jonathan Pryce som Francis. Instruktøren bag er Fernando Meirelles bl.a. kendt for City of God.


High Life
Robert Pattinson spiller hovedrollen som astronauten Monte i Claire Denis' originale rumfilm.

Monte svæver rundt med sin datter i det ydre verdensrum på en mission, som staten sendte Monte på for flere år siden. Dog ikke frivilligt, da han var del af en gruppe fanger, der fik missionen som deres dom. 

Nu mindes Monte begivenhederne, før han blev far, og før han blev isoleret uden andet selskab end et uskyldigt barn.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.