Fast & Furious: Hobbs & Shaw er "en af de bedste i serien"

Se actionfilmen nu på Blockbuster.dk (sponsoreret)
Billede
(© United International Pictures)

Fast & Furious: Hobbs & Shaw er en spin-off til den voldsomt populære og adrenalinfyldte actionfranchise, der tog sin begyndelse med The Fast and The Furious i 2001.

Filmen kan købes nu på Blockbuster.dk og lejes fra 12. december 

Actionfilmen følger to hårdtslående og egenrådige mænd; den tidligere FBI-agent Luke Hobbs og den kriminelle Dechard Shaw, der befinder sig på hver sin side af loven og bestemt ikke er glade for at skulle samarbejde.

De må dog lægge deres forskelle på hylden, da en ny trussel opstår, der truer med at forandre menneskeheden for altid.

Den cyber-genetiske Brixton, der hidtil var formået død – er nemlig lykkedes med at få fingrene i et dødbringende biologisk våben, der dog hurtigt ender i hænderne (eller nærmere bestemt i kroppen) på Shaws søster.

Med Fast & Furious: Hobbs & Shaw får vi altså en genforening af nogle af seriens mest karismatiske karakterer spillet af Dwayne Johnson og Jason Statham, og denne gang får de selskab af Idris Elba som skurken Brixton og Vanessa Kirby som søsteren Hattie.

Flere af brugerne på kino.dk var også meget begejstrede over filmen:

★★★★★
- Filmen er mega god, og sprængfyldt med action & humor. (Carina)

★★★★★ 
- En af de bedste i serien! Hobbs and Shaw er en fantastisk tilføjelse til den hurtige franchise. Det har ikke kun stor handling, det har meget hjerte (…) Kemien mellem Johnson og Statham er bare sindssyg, de komplimenterer hinanden så godt. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stor denne film var. (Mikkel)

★★★★★
- Hobbs & Shaw har en herlig kombination af action, charme og humor, som hverken 007 eller Ethan Hunt har. Og det giver et større underholdningsniveau til The Fast & The Furious universet end i de øvrige agent actionfilm. (S. Rico)

★★★★★
- Hop ind og se den! Kan ikke sige mere!!!! (Nikolaj)

★★★★ 
- Det her er et et af de vildeste actionbrag jeg har set i MEGET lang tid! VIRKELIG! (Thedaydreamer)

Fast & Furious: Hobbs & Shaw kan købes på Blockbuster.dk nu og lejes fra 12. december.