Cookie- og Privatlivspolitik
Se trailers til alle ugens premierefilm

Se trailers til alle ugens premierefilm

Racerløb, romantik og sønderjysk splittelse

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Denne uge byder på fire spritnye premierefilm til at bryde november-mørket. Du kan blandt andet nyde godt af lidt fart over feltet med vilde racerbiler eller frydes over dokumentaren om musiklegenden Leonard Cohen.

Ellers byder ugen også på internationalt hædret sønderjysk drama, og så kan man varme sig på årets helt store romantiske julefilm tilført en god sjat George Michael.

Se trailers og køb billetter til filmene herunder:


Le Mans '66
Bildesigneren Carroll Shelby går sammen med den temperamentsfulde, men fænomenale racerkører Ken Miller i bestræbelserne på at bygge en racerbil for Ford, der kan konkurrere med selveste Ferrari i det prestigefyldte løb Le Mans.

De to hovedroller indtages af stjernerne Matt Damon og Christian Bale, og instruktøren James Mangold stod også bag et andet anerkendt biografisk drama om Johnny Cash med Walk The Line.


Last Christmas
Kate har ikke styr på hverken kærlighed, karriere eller familie og kæmper sig gennem tilværelsen som julenisse i en julebutik – men så en dag møder hun den charmerende Tom, der sætter alt i et nyt perspektiv.

'Game of Thrones'-stjernen Emilia Clarke spiller Kate overfor Henry Golding, bedst kendt fra Crazy Rich Asians. Soundtracket byder desuden på en kaskade af George Michael-sange inklusivt klassikeren og titelnummeret 'Last Christmas'.


Marianne & Leonard: Words of Love
Vi møder her den legendariske musiker Leonard Cohen i sine unge år i 1960'erne, der møder sin muse Marianne Ihlen og indleder et smukt og følsomt kærlighedsforhold.

Dokumentaren er instrueret af Nick Broomfield, der benytter sig af gamle filmklip og interviews til at skildre kærlighedshistorien for en af musikhistoriens helt store navne.Onkel
Kris lever som landmand som en gård i Sønderjylland, hvor hun også passer på sin halvinvalide onkel/surrogatfar, men da hun begynder at drømme om et liv væk fra gården, står hun overfor et svært valg.

Det danske drama vandt hovedprisen i Japan på Tokyo International Film Festival. Instruktøren Frelle Petersen var også instruktørassistent på film som Hvidstengruppen, R og Tarok.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jokezuser/426720
Jokezuser/426720

Altså hvis vi snakker klaustrofobiske film, må Cube filmene nærmest være i toppen.

14 timer siden
Julie

2010:
How to train your dragon - virkelig en sød film og jeg kan se den igen og igen.

23 timer siden
Lasse

Hvordan kan i undlade den!???

1 dag siden
Ménner

Jeg har prøvet at tænke i "sjoveste film" frem for "bedste komedier".

2 dage siden
VIPER

Klovn: The Movie (2010)
Carnage (2011)
The Campaign (2012)
The Wolf of Wall Street (2013)

2 dage siden

Aktive debatter