Cookie- og Privatlivspolitik
Musikfilm om disco-gruppen Bee Gees på vej

Musikfilm om disco-gruppen Bee Gees på vej

Fra folkene bag 'Rocketman' og 'Bohemian Rhapsody'

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

De sidste par år har vi fået en række film om musikere og musikgrupper. Her kan man bl.a. nævne den Oscar-vindende film om Queen og Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody, videre til Elton John-filmen Rocketman med Taron Egerton i rollen som den ekstravagante klaverbokser og sanger.

Nu er der endnu en musikfilm på vej fra folkene bag netop ’Rocketman’ og ’Bohemian Rhapsody’. Her er tale om en biografisk film om disco-gruppen Bee Gees fra studiet Paramount Pictures og producer Graham King. Det skriver Deadline.

Bee Gees blev formet af brødrene Maurice, Barry og Robin Gibb i 1958 og blev for alvor populære i slut-60’erne og start-70’erne med deres disco-musik.

De har lavet udødelige hits som 'Stayin’ Alive', 'How Deep is Your Love' og 'Night Fever' med flere. Alle tre numre er desuden at finde i John Travolta-filmen Saturday Night Fever fra 1977.

Gruppen har solgt mere end 220 millioner plader på verdensplan og er også indehavere af otte Grammy-statuetter.

Når man snakker om nye musikfilm, kommer man heller ikke udenom Yesterday og den biografaktuelle Blinded by the Light, der har henholdsvis The Beatles' og Bruce Springsteens musik som omdrejningspunkt.

I biografen finder man også lige nu filmen Judy om skuespiller, sangerinde og entertainer Judy Garland med en forvandlet Renée Zellweger i titelrollen.

Køb dine billetter til ’Judy’ herunder:


Køb dine billetter til ’Blinded by the Light’ herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.