Cookie- og Privatlivspolitik
Den Lille Havfrue har endelig fundet sin Prins Erik

Den Lille Havfrue har endelig fundet sin Prins Erik

Mød den nye Disney-drømmeprins

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Det bliver den 24-årige Jonah Hauer-King, der skal bringe den ikoniske charmør til live i den kommende genindspilning af The Little Mermaid.  

Skuespilleren er relativ ny i feltet, men med sine smilehuller, blå øjne og mørke lokker er ligheden til den originale tegnefilmskarakter ganske slående. 

Jonah Hauer-King er Prins Erik
Foto: A Dog's Way Home / Columbia Pictures

Han har tidligere medvirket i bl.a. familiefilmen A Dog’s Way Home, og rollen som Erik kan blive hans helt store folkelige gennembrud. 

One Direction-charmøren Harry Styles fik angiveligt tilbudt rollen for flere måneder siden, men takkede nej. Ifølge Variety har Hauer-King været igennem flere castingrunder. Den 9. november er den seneste casting eftersigende fundet sted i London med filmens instruktør Rob Marshall, og nu er det afgjort.

Hauer-King skal spille over for Halle Bailey, som skal spille den unge Ariel. Derudover er Melissa McCarthy bekræftet i rollen som den onde havheks Ursula, mens Bond-skurken Javier Bardem spiller faderen Kong Triton. 

Ligesom tidligere Disney-genindspilninger, såsom Skønheden og Udyret, Junglebogen og Løvernes Konge, bliver The Little Mermaid en blanding af live action og animation.

Filmens handling er baseret på den originale Disney-klassiker fra 1989, og det bliver således glædelige genhør med originale ørehængere, men den kommende film præsenterer også nye melodier.

The Little Mermaid afventer fortsat dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jan
Jan

Jeg kunne ikke være mere enig! :)

5 timer siden
Rebekka

Ingen tvivl om Gerwig gør filmen og karaktererne til sine egne, men hun starter så også filmen med mere eller mindre at afsløre de to ting, der er

2 dage siden
rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

2 dage siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

5 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

5 dage siden

Aktive debatter