Cookie- og Privatlivspolitik
Bruce Springsteen springer ud som instruktør i egen musikfilm

Bruce Springsteen springer ud som instruktør i egen musikfilm

The Boss er aktuel med 'Western Stars' i biografen nu (sponsoreret)

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Bruce Springsteen springer ud som filminstruktør med Western Stars, der er en fremførsel af hans eget album af samme navn – sat i de mest magiske omgivelser!

The Boss spiller nemlig de 13 sange live med sit band og et fuldt symfoniorkester under katedralloftet i sin 100 år gamle lade – mere Springsteensk bliver det næsten ikke.

I dokumentaren flettes sangene sammen med privat arkivmateriale og Springsteens egne personlige og intime anekdoter om musikken, livet, kærligheden og den amerikanske drøm.

'Western Stars' er aktuel i biografen - køb dine billetter her:

Skriver fra hjertet

Vi har spurgt tre kæmpe Bruce Springsteen-fans om, hvad der gør den 70-årige musiklegende så unik:

- Bruce Springsteen har skrevet sange til enhver lejlighed, hvad enten det er fest, arrigskab, kærestesorg, kærlighed eller noget helt andet, fortæller 38-årige Dorte, der har fulgt The Boss i 20 år.

- Hans sangskrivning er helt unik og hans evne til at fortolke en følelse, iklæde den en historie og putte den ned i et stykke godt sammensat musik, findes i min verden ingen andre steder. I min optik er han en enestående historiefortæller inden for musikkens verden, hylder Steven på 33 år sit idol Springsteen, som han har fulgt siden han selv var 17 år.

- Han står ved sig selv og skriver fra hjertet. Han har også en menneskelighed og ydmyghed over for sine fans, jeg godt kan lide. Det er de færreste, som giver 3-4 timers koncerter uden opvarmning eller pauser, fortæller Sari på 55, der har været til over 10 koncerter med den amerikanske musiker.

Fornyet inspiration

Bruce Springsteen virker i den grad som en drivkraft i de danske fans liv og energi, derfor har de selvsagt også høje forventninger til den biografaktuelle ’Western Stars’ – men hvis nogen kan indfri dem, så er det Springsteen.

- Jeg forventer at få lov til at tilbringe et par gode timer i selskab med Bruce Springsteen og hans musik. Mit favoritnummer på ’Wester Stars’-albummet må være ”Tuscon Train”, der vender tilbage til det som Bruce Springsteen er. Han er en historiefortæller, siger Dorte.

- Jeg har hørt mange rosende ord om den fra de udenlandske fans, så jeg glæder mig til at se den, fortæller Sari, der forventer at opleve den samme intensitet og glæde, som hun altid oplever ved Springsteens musik.

- ’Western Stars’ er en fed plade med nye historier og fortabte karakterer. Og jeg er sikker på, at når jeg kommer ud fra biografen, har jeg fået noget nyt at tænke over og fornyet inspiration, siger Steven.

Western Stars kan ses i biografen nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter