Cookie- og Privatlivspolitik
Alt vi ved om Jurassic World 3

Alt vi ved om Jurassic World 3

Skuespillere, holdet bag og handling

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Efter de seneste offentliggørelser er tiden kommet til at danne os et overblik over den kommende Jurassic World 3. Meget er stadig i det uvisse (som den officielle titel), men her er alt, vi ved om den næste kæmpeøgle-film i rækken.

Universal Pictures
Holdet bag
Steven Spielberg vender tilbage til universet, som han i sin tid startede med de to første film i den oprindelige Jurassic Park-trilogi. Denne gang bliver det dog i rollen som producer og ikke instruktør.

Instruktøren er derimod Colin Trevorrow, der også stod bag de to andre Jurassic World-film og desuden er med til at skrive den snart aktuelle Star Wars: The Rise of Skywalker.

Trevorrow er også manuskriptforfatter på 'Jurassic World 3' i samarbejde med den nyankomne Pacific Rim: Uprising-manus-skribent Emily Carmichael samt de to tilbagevendende forfattere Derek Connolly (Kong: Skull Island) og Michael Chrichton, manden bag Westworld.

Universal Pictures 
Skuespillerne
Det er nu officielt, at de tre originale hovedroller fra Jurassic Park vender tilbage i 'Jurassic World 3'. Man kan altså se frem til et glædeligt gensyn med Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, der genforenes på det store lærred for første gang i 26 år.

Selvfølgelig indtages de to hovedroller atter af Chris Pratt som den ultimative dino-hvisker Owen Grady i selskab med Bryce Dallas Howard som Claire Dearing.

Det er desuden blevet offentliggjort, at DeWanda Wise kommer til at spille en hovedrolle, men hvem vides endnu ikke. Skuespillerinden er primært kendt for Spike Lees Netflix-serie 'She's Gotta Have It'.

Rollelisten byder derudover på navne som Mamoudou Athie samt gensyn med BD Wong og Isabella Sermon.

Universal Pictures
Handlingen
Plottet er endnu ukendt, men det er alligevel muligt at få en lille forsmag med den nye 8-minutter lange kortfilm 'Battle at Big Rock', der er offentligt tilgængelig på internettet.

Se Battle at Big Rock her.

Efter Jurassic World 2: Fallen Kingdom er dinosaurerne nu ikke længere afgrænset til øen Isla Nublar og lever i stedet blandt mennesker. 'Battle at Big Rock' udspiller sig et år efter slutningen på den sidste film, og instruktør Colin Trevorrows pointe var netop at vise en tilfældig hændelse forårsaget af de løsslupne fortidsøgler.

Det er altså sandsynligt, at 'Jurassic World 3' kommer til at have lignende scener, hvor helt nye problemer i forhold til sameksistensen mellem mennesker og dinosaurer skal tackles.

Trevorrow har desuden udtalt, at filmen mere bliver en 'Jurassic Park 6', der skal binde serien sammen med den oprindelige Jurassic Park-trilogi, bl.a. med tilbagebringelsen af de originale skuespillere.

Jurassic World 3 får dansk premiere den 10. juni 2021.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

6 timer siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

13 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

5 dage siden

Aktive debatter