Cookie- og Privatlivspolitik
5 film du skal se i december

5 film du skal se i december

Stjernekrig, jungle-skrig og vintermagi

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Så er vi klar med brugernes top fem over de mest ventede film i december. På listen finder man både episk stjernekrig, Disney-magi, dødsensfarlig jungle, sorthumoristisk thriller og barsk krimi-drama.

Du kan altså opleve den sidste del af den nye Star Wars-trilogi med Star Wars: The Rise of Skywalker, tage på nye vintereventyr med Elsa og Anna i Frost 2 eller tage kampen op med det mystiske jungle-spil i Jumanji: The Next Level.  

Eller du kan lade dig overraske over den skøre og sorte skildring af klasseskel i Parasite eller se Edward Norton i rollen som dyster privatdetektiv i New Yorks gader i Motherless Brooklyn.


1. Frost 2 (94%)
Søstrene Anna og Elsa vender tilbage sammen med resten af slænget: Kristof, Olaf og Svend. Sammen begiver de sig alle ud på en magisk og farlig rejse for at finde ud af, hvor Elsa har sine usædvanlige kræfter fra.

'Frost 2' er efterfølgeren til Disneys enorme succes Frost fra 2013, der især blev rost for at skildre stærke kvinderelationer i form af det smukke søskendeforhold mellem Anna og Elsa.


2. Star Wars: The Rise of Skywalker (93%)
Instruktøren J.J. Abrams vender tilbage med sidste installation i den nye Star Wars-trilogi. Handlingen er indtil videre stadig hemmelig, men kommer til at fortsætte fra Star Wars: The Last Jedi.

Der kommer altså gensyn med både Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Jon Boyeaga, Mark Hamill og alle de andre i rollerne som Rey, Kylo-Ren, Poe, Finn og selveste Luke Skywalker.


3. Jumanji: The Next Level (93%)
Her får vi opfølgeren til den store succes Jumanji: Welcome to The Jungle, et reboot af klassikeren fra 1995. Dwayne "The Rock" Johnson vender tilbage i hovedrollen sammen med Kevin Hart, Jack Black og Karen Gillan.

Denne gang står gruppen overfor helt nye landskaber og udfordringer, når de atter må begive sig ind i den dødsensfarlige jungle og kæmpe for deres overleve mod det mystiske spil.


4. Parasite (92%)
Den satiriske drama-thriller 'Parasite' handler om en fattig familie af småsvindlere, der øjner en mulighed for at begynde en større overtagelse af en godtroende rigmandsfamilies hjem.

Filmen er instrueret af den sydkoreanske instruktør Joon-ho Bong, bl.a. kendt for Snowpiercer, The Host og 'Okja', og titlen gav ham intet mindre end Guldpalmen på Cannes Film Festival 2019.


5. Motherless Brooklyn (90%)
Krimien 'Motherless Brooklyn' finder sted i 1950'ernes New York og følger den ensomme privatdetektiv Lionel Essrog, der både kæmper for at opklare mysteriet på sin mentor og eneste ven samt døjer med udfordringerne, der kommer af at lide af Tourettes sygdom.

Filmen er baseret på Jonathan Lethems roman, og Edward Norton, der er kendt fra værk som Fight Club, American History X og Birdman, er både instruktør, manuskriptforfatter og hovedrolle.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

1 dag siden
Laila Finderup

Den film, jeg venter mest på, er helt klart Mortal Kombat. Som skulle have premiere i denne uge.

1 dag siden
Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

3 dage siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

1 uge siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden

Aktive debatter